NAJNOVIJESLAVKO SOBIN

Nina Badrić napisala poruku splitskom glumcu: 'Dođi ovako obučen na večeru'

| Autor: Portal NoviList.hr
(Foto: Instagram)

Ako netko zaista zna uživati u ljetu, onda je to popularni glumac Slavko Sobin.

Njegov Instagram profil odiše energijom i vedrinom, preplavljen je ljetnim plavetnilom neba i mora, u koje vješto ukomponira i svoj savršeni torzo.

Ovaj 34-godišnji glumac iz Splita, koji za sebe tvrdi da je "old fashion" tip, sve je češće meta popularnih brandova koji ga snube za reklamu, pa se glumac i ovog puta šaljivo obrato svojim fanovima za pomoć u sklapanju slogana za jedan dezodorans.

No, umjesto slogana Slavku su stizali sami komplimenti obožavateljica. Jedna je komentirala kako bi ga svaka majka za zeta poželjela, a javila se i pjevačica Nina Badrić koja je glumca pozvala na večeru:" Dođi ovako obučen na klopu! Ja nosim dezić!"

Naravno glumac je spremno odgovorio da stiže, samo da ga tako goluždravog neće pustiti u restoran, pa se sam pozvao kod pjevačice na Jelsu gdje pjevačica ljetuje. 

dd

Šalu na stranu, jer cijena slave i ljepote nije uvijek bezazlena. Glumac je vatreni obožavatelj tjelovježbe, a izjavio je i kako svoje fotografije objavljuje samo kako bi vidio napredak u teretani.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of
Webcams provided by webcams.travel add a webcam