SLUČAJNA IZOLACIJA

Natjecatelji Big Brothera uopće ne znaju za pandemiju: Reći će im tek danas u emisiji uživo

| Autor: Glas Istre
FOTO/YouTube Screenshot

Među posljednjim ljudima koji doznaju za pandemiju, natjecatelji su i kanadskog te brazilskog "Big Brothera".

Natjecatelji reality showa "Big Brother" u Njemačkoj, nalaze su usred snimanja trinaeste sezone. Nitko od natjecatelja nema pojma o tome što se trenutno događa u svijetu, uključujući i pandemiju koronavirusa.

Četrnaest je natjecatelja u kuću "Velikog brata" ušlo početkom veljače, u vrijeme kada je koronavirus još uvijek pogodio samo Kinu. Sada diljem svijeta postoji više od 180 tisuća slučajeva, uključujući njih sedam tisuća u Njemačkoj gdje je prijavljeno i sedamnaest smrtnih slučajeva, piše Novi list.

Televizijska je mreža poslala priopćenje u kojem brane svoju odluku o tome da neće informirati natjecatelje o pandemiji. "Naravno, stanovnici kuće će biti informirani ako za to bude postojao razlog".

Nakon što su izjavom naljutili mnoge, najavljeno je da će danas tijekom emisije uživo, informirati natjecatelje o pandemiji. 

"Sat. 1 je odlučio informirati natjecatelje o događajima u Njemačkoj i svijetu u dodatnoj emisiji uživo. Odluka je donesena nakon konzultacije s obiteljima", kaže TV mreža.

Guardian prenosi da će u emisiji zakazanoj za večeras, natjecatelji dobiti video poruke svojih obitelji te da će smjeti postavljati pitanja o trenutnoj situaciji.

Među posljednjim ljudima koji doznaju za pandemiju, natjecatelji su i kanadskog te brazilskog "Big Brothera".

Video isječak iz Kanade pokazuje natjecatelje koji raspravljaju iznenadan nedostatak publike uživo. Pet dana nakon što je prvi natjecatelj napustio kuću, publika se mogla čuti, ali do 14. ožujka, kada je izašao drugi natjecatelj, tišina publike je bila potpuno primjetna.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of