kristina penava postala totalni hit

NAJPOZNATIJA PRODAVAČICA MANDARINA NIJE DOŠLA NA POSAO U objavi na Instagramu objasnila zašto i što planira dalje

| Autor: Portal GlasIstre.hr

Nakon medijskih napisa da u petak nije došla na radno mjesto prodavačice na štandu mandarina OPG-a Ćelić uz Staru Samoborsku cestu u Bestovju, Rabljanka Kristina Penava (20), poznatija kao Kristina Mandarina na Instagramu je objavila da je zbog velikog interesa i upita medija uzela "par dana odmora", piše Jutarnji list.

"Zbog velikog interesa i upita medija, par dana odmor! Hvala. P. S. Vidimo se idući tjedan" napisala je Penava u jednoj Instagram Priči, a u drugoj tajanstvenom objavom najavila "Mandarina event" koji bi se trebao održati sljedećeg vikenda.

kristina penava

Podjećamo, Penava je postala viralna senzacija nakon što su se društvenim mrežama i aplikacijama za slanje poruka počele širiti njezine fotografije sa štanda s mandarinama uz Staru Samoborsku cestu u Bestovju. Kako je Jutarnji izvijestio prije nekoliko dana, Penavu svakodnevno na radom mjestu dočekuju automobilske trube i molbe za selfiejima. "To da stalno netko trubi kad prođe već sam se navikla, a evo sad su se već pojedinci kao što vidite došli i fotkat, a kad već pitate, sudara još nije bilo", rekla je za Jutarnji.

kristina penava

Penava je tada rekla da je uobičajeno da od 9 do 19 sati proda i 300 kilograma opuzenskih mandarina.

Medijska pažnja koju je Penava dobila rezultirala je velikim rastom broja sljedbenika na Instagramu, kojih u trenutku pisanja ovog teksta ima preko 40 tisuća. Napomenimo da ih je u četvrtak ujutro imala nešto manje od 15 tisuća. Iz OPG-a Ćelića nisu htjeli komentirati ništa vezano uz fenomen Kristine Mandarine, osim da je Penava doista za njih radi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom