Tvrde strani mediji

Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se prije tri tjedna. SAD SU SE ODLUČILI RAZDVOJITI

| Autor: Glas Istre
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez


Pjevačica i glumica Jennifer Lopez(53) i glumac Ben Affleck(49) vjenčali su se prije samo tri tjedna, no već su se odlučili razdvojiti. Naime, kako tvrde strani mediji. bračni par nakon medenog mjeseca želi neko vrijeme provesti odvojeno, te se posvetiti svojim karijerama. Oni navodno vjeruju da će im ovaj potez dugoročno koristiti, te pomoći održati vezu. Odluku su, tvrde mediji donijeli kako se čarolija između njih ne bi izgubila. Žele se distancirati kako bi si više nedostajali, prenosi Večernji list

"Uvijek razgovaraju, šalju poruke, čuju se Facetimeom kad su razdvojeni i rade. A vrijeme razdvojenosti čini ponovni susret puno boljim. Jennifer voli to što zna da će njezin suprug biti uz nju bez obzira na sve. Biti razdvojeni tako brzo nakon vjenčanja nije idealno. Ali znaju da imaju cijeli život pred sobom i uživaju u svakoj minuti putovanja", stoji u izjavi izvora navodno bliskog paru.

Ni Ben ni Jennifer nisu potvrdili ove navode. Inače, pjevačica i glumac vjenčali su se u Las Vegasu, nakon što je slavni par obnovio svoju romansu nakon gotovo 20 godina. Zaručili su se u travnju ove godine, a nedavno su konačno i izrekli sudbonosno 'da'. - Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo je i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi - napisala je Jennifer nakon vjenčanja i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima.

Jennifer je također uzela i suprugovo prezime pa u zapisniku okruga Clark stoji da je ova planetarno popularna zvijezda sada ‘Jennifer Affleck‘. Podsjetimo, početkom 2000-ih Jen i Ben bili su par o kojem se najviše pričalo u svijetu slavnih, s njegovim i njezinim luksuznim automobilima i velikim 6,1-karatnim ružičastim dijamantnim zaručničkim prstenom za Lopez. No zaruke su 2003. iznenada prekinuli i razišli se nekoliko mjeseci kasnije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini