BIVŠI SUPRUŽNICI

DRUŠTVENE MREŽE EKSPLODIRALE: Brad Pitt i Jennifer Aniston zajedno u backstageu - obožavatelji oduševljeni

| Autor: Portal NoviList.hr
(FOTO/Wikipedia, Commons Wikimedia)

Bivši su supružnici uhvaćeni kako se pozdravljaju. Brad se nije prestajao smijati i zaljubljeno ju je gledao. Osim toga, na crvenom tepihu su se i sreli. Iako se činilo kako ga je Aniston pozdravila i htjela otići dalje, njena ruka 'ostala' je na Bradovu tijelu i nije ju htio pustiti. Reakcija obožavatelja nije izostala

Jennifer Aniston i   Brad Pitt su jedan od onih bivših holivudskih parova za koje će obožavatelji uvijek navijati. Društvene su mreže eksplodirale oduševljenjem kada su procurile snimke njihova zajedničkog druženja i smijeha prilikom dodjele SAG nagrada, prenosi CNN.

Pitt je primio nagradu za sporednu ulogu u hitu "Once Upon a Time... in Hollywood", a prilikom preuzimanja nagrade kazao je da je uloga bila teška. "Muškarac koji se napuši, skine majicu i ne slaže se sa ženom. Vrlo nategnuto. Vrlo", kazao je glumac, a kamera se tada okrenula prema Aniston. Glumica je na njegov komentar zapljeskala.

Kada je Aniston primila nagradu za ulogu u dramskoj seriji, netko je snimio i Pitta koji u backstageu gleda njezin govor.

"Uhvatio sam ovaj fora trenutak kada se Brad zaustavio i gledao Jen s njezinom nagradom, nije se prestajao smijati", kazao je novinar portala E! na svom Twitter profilu.

Bivši su supružnici zatim uhvaćeni kako se pozdravljaju, Nije se prestajao smijati i zaljubljeno ju je gledao. Osim toga, na crvenom tepihu su se i sreli. Iako se činilo kako ga je Aniston pozdravila i htjela otići dalje, njena ruka 'ostala' je na Bradovu tijelu i nije ju htio pustiti. reakcija obožavatelja nije izostala. "Jen i Brad su toliko slatki", "Bez teksta sam" i "Tako je lijepo što jedno drugo potpuno podržavaju", samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja na Twitteru.

Tijekom dodjele Zlatnih globusa ranije ovog mjeseca, Pitt je Aniston nazvao "dobrom prijateljicom".


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater