"KONVENCIONALNO NEKONVENCIONALNA"

Vanna iskreno progovorila o nadolazećem nastupu, karijeri i starenju

(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatska glazbenica Ivana Vrdoljak Vanna u razgovoru je za Story progovorila o mnogim zanimljivim temama, poput svog izgleda i karijere, te otkrila kakav odnos ima s unučicom.

Za početak je progovorila o nadolazećem nastupu na kultnom festivalu “Melodije Jadrana”, gdje će nastupiti sa Sergejem Božićem, kojem je bila mentor u emisiji “The Voice”.

,,Ja sam od njegovog prvog tona u show-u “The Voice” imala dojam da se radi o izuzetnom i posebnom talentu, a uspostavilo se da se pritom radi i o sjajnoj osobi, pa se moja želja da s njim snimim neku lijepu pjesmu samo pojačavala. Jako vjerujem u pjesmu “Dan po dan” i jedva čekam da publika čuje kako on sjajno zvuči pjevajući je”, poručila je.

Zatim je otkrila što ovog ljeta sprema svojoj vjernoj publici.

,,Odlične koncerte! Uz mene je sjajan prateći sastav, program koji smo upravo ovih dana dotjerali i vjerujem da ćemo publici pružiti kombinaciju vrhunske svirke uz dozu dobre zabave. Ljeto uvijek nudi nešto više; ta kombinacija ljetne večeri i dobre glazbe je prirodna veza oduvijek i znam da i moj koncertni program sjajno podcrtava tu ideju”, ispričala je.

Potom je objasnila što misli o tome da se o njezinim odjevnim kombinacijama, i izgledu općenito, često piše u medijima. ,,Pajavne osobe su, eto, uvijek komentirane – je li zbog toga što i kako rade ili je to zbog toga kako izgledaju, to je stvar afiniteta komentatora”, rekla je kratko.

Otkrila je i kako se osjeća po pitanju starenja. ,,Starenje je neminovno, to valjda svi znamo i sigurno se ljudima baš i ne sviđa taj neizbježan proces. Pokušavam se ne zavaravati oko prihvaćanja toga, ali ni ne dodajem probleme kojih nema“, iskreno je kazala.

Naposljetku je u par riječi opisala kakav je njen odnos s unučicom, zaključivši da je kao baka “konvencionalno nekonvencionalna”.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter