U PIJANOM STANJU

Travis Scott uhićen zbog optužbi za remećenje javnog reda i neovlašteni ulazak na posjed

| Autor: Portal Novi list
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Svjetski poznati reper Travis Scott, pravog imena Jacques Bermon Webster II, uhićen je na Floridi zbog optužbi za remećenje javnog reda u pijanom stanju, te neovlašteni ulazak na posjed nakon upozorenja. Repera su u ranim jutarnjim satima priveli policajci.

Obje optužbe imale su jamčevinu koja je ukupno iznosila 650 dolara, 150 dolara za optužbu za pijanstvo i 500 dolara za drugu optužbu. Zapisi pokazuju da je jamčevina uplaćena u četvrtak.

Predstavnici policijske uprave Miami Beacha izjavili su za People da je Scott uhićen oko 1:44 ujutro nakon incidenta u marini Miami Beach, smještenoj na adresi 300 Alton Road. Vlasti su pozvane na mjesto incidenta zbog pritužbi na tučnjavu na jahti, napisali su policajci u uhidbenom izvještaju koji je People pribavio. Po dolasku, zatekli su Scotta kako “vrišti na putnike plovila.”

,,Policajci su stupili u kontakt s [Scottom] kako bi proveli istragu. Policajci su tražili od optuženika da sjedne, na što je [on] privremeno sjeo, a zatim je nastavio ustajati, ignorirajući naredbe policajaca. Tijekom interakcije, policajci na mjestu događaja mogli su osjetiti jak miris alkohola iz daha optuženika”, stoji u izvještaju.

Iako podnositelj pritužbe nije htio podnijeti optužbe, zatražio je da Scott napusti plovilo. Scottu je tada rečeno da napusti dok “ili će biti uhićen,” rekli su policajci. ,,Tijekom dugog hoda s plovila do šetališta, [Scott] je hodao unatrag, vičući pogrdne riječi putnicima plovila”, piše u izvješću.

Scott je tada napustio prostor, ali se vratio “otprilike 5 minuta kasnije” i vratio se na jahtu, “ignorirajući naredbe policajaca da to ne čini.” Prema policiji, “[Scott] je ponovno počeo vikati, postajući nepredvidljiv, remeteći mir putnika marine i obližnjih stambenih zgrada, uzrokujući javni nemir.”

Zatim je uhićen i prevezen u policijsku postaju Miami Beacha. Reper je “kasnije priznao da je pio alkohol i izjavio, ‘Ovo je Miami'”, tvrdi policija.

Inače, reper i dobitnik Latin Grammyja trenutno je između stanica na europskoj etapi svoje Utopia-Circus Maximus turneje, koja je započela prošlog listopada. Sljedeći nastup ima u Nizozemskoj, gdje će održati koncerte 28. i 30. lipnja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter