LOŠ PROVOD

Kim Kardashian žali što je rođendan provela s djecom "radeći sve što su drugi htjeli"

| Autor: M. Č.
(Foto: Reuters)

(Foto: Reuters)


Reality zvijezda Kim Kardashian nije bila previše oduševljena načinom na koji je provela svoj 43. rođendan, objasnivši da žali što ga je rođendan provela s djecom, ‘radeći sve što su drugi htjeli’.

U ovotjednoj epizodi "The Kardashians", osnivačica SKIMS-a podijelila je da slavljenje njezinog rođendana s djecom nije ispalo onako kako se nadala.

"Mislila sam da ću na svoj rođendan imati dan za sebe. Bila sam prisiljena raditi sve što su drugi htjeli. Bila sam prisiljena gledati YouTube videozapise na svoj rođendan. Imala sam FIFA turnir. Color Me Mine — trebali biste vidjeti ružnu stvar koju sam napravila. Ovo nije ono što sam htjela raditi na svoj rođendan", izjadala se Kim svojoj mami, Kris Jenner.

"Moram sjesti s djecom i reći im da ovo nije Majčin dan. Kao, ovo je moj dan. Mislite li da mama želi ići u Color Me Mine još jednom na svoj rođendan? Čiji je ovo rođendan? Znam da su me mučili. Samo mi napravite doručak; to je sjajan rođendan", nastavila je.

U ispovjedaonici, producenti su Kim upitali kako bi izgledao njezin savršen rođendan, na što je ona odgovorila: "Da zaključam vrata. Da ne izlazim iz kreveta i jedem sladoled s okusom kolačića cijeli dan. To bi bio moj san i nikoga nije briga za moje snove, barem ne moju četvero djece."

U ispovjedaonici je, potom, Kris Jenner priznala da misli da bi njezina kći trebala "izdržati". "Mislim da smo svi, kao majke, prošli kroz dane kada ne želimo raditi ono što radimo, ali to radimo zbog svoje djece. Dakle, hajde, Kim. Izdrži malo Color Me Mine", kazala je.

Kardashian je tada svojoj mami priznala da želi promijeniti svoj roditeljski stil da bude više poput njezine "stroge" sestre, Khloé Kardashian. "Sredit ću se i bit ću je***i narednik. Rekla bih da sam ja polovično poput Khloé i polovično poput Kourtney kao roditelj. Kourtney je kao, ‘Sve je to ljubav, radi što želiš,’ znate, ali onda također razumijem Khloé i razumijem taj red, ali teško mi je biti stvarno strogi roditelj. "

Jenner je potom dala Kim nekoliko prijedloga o postavljanju granica. "Moraš stvoriti neke granice za sve ostale, uključujući mene, uključujući svoje prijatelje, uključujući neke poslovne suradnike", kazala je, dodavši: "Samo moraš stvoriti svijet za sebe gdje će manje ljudi imati pristup tebi. A svi ostali mogu odj***ti."

"Biti majka, biti zaposlena majka, stvarno je teško. Znam Kim, i znam kako napreduje sa svojim radnim opterećenjem, ali svi još uvijek trebamo malo ravnoteže", zaključila je naposljetku Kris u ispovjedaonici.

Podsjetimo, osnivačica SKIMS-a majka je četvero djece — Psalma, Chicago, Sainta i North.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter