nesvakidašnji prizor

Tatjana Jurić pokazala neobične goste koji su je dočekali na terasi: "Nema pomoći, ovo je sad njihova kuća"

| Autor: M. Č.
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Radijska voditeljica Tatjana Jurić s fanovima je na društvenim mrežama podijelila neobičan prizor koji ju je dočekao na terasi. Naime, u posjet su joj došle čak tri male lisice.

O ovoj je situaciji detaljno izvijestila svoje pratitelje na Instagramu, putem niza fotografija i videa.

"Prvo, njih su dvije. Drugo, mislim da je vrijeme za zvati azil Dumovec. Treće, pojele su mi japanke, zadavit ću ih!", napisala je uz prvi video, a potom shvatila da ih je ipak tri.

Instagram screenshot

Instagram screenshot

"Nema pomoći! Ovo je sad njihova kuća!", našalila se, dodavši: "Ja iz kuće ne idem van, da im ne smetam!"

"One su legle jedna na drugu i spavaju na mom pragu! Pa evo! Poludjet ću od miline! Ne znam kako vi, ali meni privilegija svjedočiti ovom", poručila je uz neke od narednih snimki.

Nakon nekog vremena, voditeljica je podijelila i kako ih je nahranila, a navečer izvijestila pratitelje o stanju. "A ništa, ne odlaze! Vraćamo se spavati. Tu je negdje i druga. Laku noć od nas", zaključila je.

Jutros se na svemu oglasila i objavom na svojem Instagram profilu.

"Dobro jutro! Mi smo odlično spavale, nitko u 5 ujutro po terasi nije lupao Jackinom posudom za vodu! Negdje oko 7 sam im objasnila da moram u eter u 9, pa su mi dale prolaz iz vlastita stana. Rekoh im da mogu slobodno, ako žele, navratiti opet popodne, kao što to sad već očito postaje i tradicija, i da neću zvati Dumovec, ako se eto, baš kod mene i sa mnom osjećaju sigurno", započela je Jurić.

"Računam na to da će ojačati i otići dublje u šumu uživati u svojem slobodnom, divljem, životinjskom životu. Do tada, prava je privilegija promatrati ih ovako izbliza! Kad mi se šćućure jedna pored druge na kućnom pragu i drijemaju dok ja po doma nešto radim, pa ih gledam kroz prozor… milina! Tako su male, preeeeslatke. Ne diram ih, ne smetam im, mogu gdje žele i kad žele po vrtu i dalje u šumu! A one se, eto, stalno vraćaju meni na terasu”, nastavila je.

"Hvala na savjetima i upozorenjima, kako da vam kažem, bilo je i gorih divljih zvijeri na toj terasi, preživjet ću!”, kazala je potom, te dodala: "Normalno da meni nije došla jedna lisica, nego odmah tri! Ova treća povremeno svrati, javljam dalje. Također znam za lisičju trakavicu, higijenske mjere se poduzimaju, bez brige. Vidim da i mnoge od vas moje bebe lisice vesele, napravila sam highlightse na profilu, pa uživajte!”


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum