poznata istrijanka

Franka Batelić odgovorila na kritike: "Grozni i otrovni komentari su me šokirali i pogodili, i ja sam čovjek"

| Autor: Novi list
(Screenshot @frankaofficial_ Instagram)

(Screenshot @frankaofficial_ Instagram)


Hrvatska glazbenica Franka Batelić majka je dvoje djece, a o vlastitom je iskustvu majčinstva progovorila u podcastu, čime je potaknula brojne reakcije gledatelja koji su je osudili zbog rečenog. Stoga se glazbenica sada na društvenim mrežama oglasila s objašnjenem.

Naime, u poznatom podcastu "Mame kod Lane" u kojem je glavna tema roditeljstvo, Franka je rekla kako majčinstvo "nije Instagram" te da sliku majčinstva kakvu pruža Instagram smatra nerealnom. Potom se dotakla savršeno našminkanih majki, djece u bijelim i bež opravama i savršeno dekoriranih stolova, te priznala kako joj se sve to čini nerealno i smiješno.

"Kad vidiš mame na Instagramu: frizura, djeca su super raspoložena, svi su super odjeveni. Imaju bijele majice, bež hlače, mama ima super šminku, hrana je gotova na stolu… To je tako nerealno. To mi je toliko ono, ne mogu reći koliko smiješno jer da, to je tako daleko od istine", izjavila je u podcastu.

Ipak, mnogi su istaknuli da je licemjerna, jer upravo i ona pruža takvu sliku na Instagramu, te da je svojom izjavom zastrašila buduće majke. "Zbog ovakvih pametnica današnje djevojke se plaše da postanu majke. Naravno da postoje žene koje ne stignu da se spreme čak i bez djece, ali naravno da postoje i one koje mogu i stignu čak i sa djecom. Izbor je na vama", glasio je jedan od komentara.

Naposljetku se na svojem Instagramu javila Franka, kako bi objasnila što je htjela reći.

"Ja sam mislila da je život majke savršen kao na Instagramu i da sve što vidiš na Instagramu tako je to sigurno u realnosti. Djeca sve slušaju, svi sjede za stolom, svi spavaju, mame su super naspavane.

Ali onda dobiješ, evo, nespavača jednog s jako žestokim karakterom i onda nekako sve padne u vodu. Tako da ja iz svog iskustva pričam, ja ne mogu imati svaki dan savršeno posložen jer naravno svaka mama ima različite ambicije, različite interese, različite mogućnosti u krajnjem slučaju", objasnila je Franka.

"Ono što je najvažnije, svaka mama radi najbolje što može i želi sve najbolje za svoje dijete. Iz ovih groznih i zbilja otrovnih i negativnih komentara koji su me šokirali jer sam i ja isto tako mama i čovjek i onda me, naravno, pogode te nekakve stvari. 

Ali jedino što bih vam htjela reći jest: 'Žene, nitko nije savršen, svi radimo najbolje što možemo.' I, ljudi, opustite se malo. Opustite se, volite se i budite dobri jedni prema drugima", zaključila je naposljetku.

Inače, glazbenica je majka dvoje djece, sinčića Viktora i kćerkice Grete koje je dobila u braku s našim proslavljenim nogometašem Vedranom Ćorlukom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater