NAKON RASKIDA ZARUKA

Megan Fox otkriva najbolje savjete za neudane žene

| Autor: M. Č.
(Foto: Reuters)

(Foto: Reuters)


Svjetski poznata glumica Megan Fox ponudila je savjete neudanim ženama i usmjerila ih k ostvarivanju ljetnih ciljeva, i to gotovo mjesec dana nakon potvrde o prekidu zaruka s Machine Gun Kellyjem.

Megan je o savjetima progovorila u ekskluzivnom intervjuu za E! News na Revolve Festu.

"Samo naučite vještinu ili razvijte hobi", rekla je Fox ekskluzivno za voditeljicu The Rundowna E! News-a, Erin Lim Rhodes na Revolve Festivalu , te dodala: "i ne trošite energiju na dečke."

"Sve što će oni učiniti je isisati vas. Samo idite dalje. Investirajte u sebe", istaknula je potom popularna glumica.

Fox je iznijela svoje komentare gotovo mjesec dana nakon što je potvrdila kraj zaruka s dugogodišnjim partnerom Machine Gun Kellyjem nakon glasina o prekidu.

Fox je kasnije podijelila video svog intervjua s E! News na svom Instagramu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

"Životni savjeti od stručnjaka za veze", napisala je u opisu.

Objavu je komentirao i sam MGK. "Preach", napisao je.

Prisjetimo se, glumica je vijesti o prekidu zaruka potvrdila tijekom svog gostovanja na podcastu "Call Her Daddy", kada je voditeljicu Alex Cooper iznenadila priznanjem da su zaruke prekinute još prošle godine, ali i da će reper unatoč tome zauvijek ostati njezina "srodna duša".

"Mislim da sam iz ove veze naučila da nije za javnu konzumaciju", rekla je, dodavši: "Mislim da, trenutno, nemam komentar o statusu veze, po sebi. Ono što mogu reći je da je [on] ono što nazivam svojom ‘srodnom dušom’ i uvijek će postojati veza s njim, bez obzira na sve."

Ne mogu sa sigurnošću reći kakav će biti kapacitet, ali uvijek ću na neki način biti povezana s njim. Osim toga, nisam voljna objašnjavati”, poručila je tada zvijezda filma "Jennifer’s Body".


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini