OTMJENA I ELEGANTNA

Nove fotografije Angeline Jolie očarale fanove: "Najljepša žena na svijetu"

| Autor: M. Č.
(Foto: Reuters)

(Foto: Reuters)


Svjetski poznata glumica Angelina Jolie rijetko se pojavljuje u javnosti, no ovih je dana napravila iznimku kako bi prisustvovala otvorenju “Outsidersa” na Broadwayu – predstave koju je producirala uz pomoć kćeri Vivienne Jolie-Pitt. Glumica je na otvaranju utjelovila stari holivudski glamur, te oduševila fanove diljem svijeta.

Njezina se modna kombinacija sastojala od narančastog plašta prebačenog preko svilene zlatne haljine. Upotpunila je tople tonove s parom bordo sandala s otvorenim prstima i skulpturalnih zlatnih naušnica, a nosila je i crnu kožnu torbicu.

Što se tiče šminke, zračila je otmjenom jednostavnošću, s crnom olovkom za oči i svijetlo crvenim ružem. Kosa joj je bila puštena u prirodnim valovima.

Fanovi su u komentarima nizali komplimente na račun glumice, koja je u Hollywoodu poznata upravo po svojoj ljepoti i eleganciji.

,,Fantastično. Najljepša glumica na svijetu”, ,,Koliko je prekrasna”, ,,Predivna, i stari sa stilom“, ,,Bože, divna je”, ,,Ljepša nego ikad”, bili su samo neki od brojnih komentara.

Zvijezda je na otvorenju i after partyju koji je uslijedio bila u pratnji kći Vivienne i sina Paxa. Broadwayevski mjuzikl “Outsiders” adaptacija je klasičnog romana o odrastanju iz 1967. godine S.E. Hinton.

Angelina je za People govorila o tome kako je bilo producirati predstavu sa svojom tinejdžerskom kćeri. ,,Ispravit će me. Reći će, ‘Nisi li pročitala bilješku? Moramo ovo napraviti, moramo proći kroz ovo'”, rekla je dobitnica Oscara., dodavši: ,,Bila je stvarno stroga asistentica. To vrlo ozbiljno shvaća.”

Pax također pokazuje interes za umjetnost; 20-godišnjak je prošle godine režirao video svoje majke za snimanje za časopis, i pomaže joj u vođenju njezinog brenda održive mode, Atelier Jolie.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater