PROZVALI JU

Kim Kardashian pozirala na plaži, komentari nemilosrdni: "Neće li ti se sva ta plastika otopiti na suncu?"

| Autor: Portal NoviList
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Reality zvijezda Kim Kardashian nerijetko objavljuje fotografije u različitim izdanjima, od onih luksuzno odjevenih, do onih najoskudnijih. S obzirom na to da se trenutno nalazi na ljetovanju na otocima Turks i Caicos, u posljednje vrijeme često dijeli fotografije u minijaturnim bikinijima. Pa ipak, čini se da njezini pratitelji baš nisu oduševljeni sadržajem koji nudi.

Na svojem je Instagram profilu zvijezda objavila fotografije na kojima pozira na plaži, a u prvi je plan, kako to nerijetko čini, stavila svoje obline.

Komentari nisu skrivali svoje (ne)oduševljenje, a mnogi su se okrenuli potpunom izrugivanju Kim, zbijajući šale na račun njezinih plastičnih operacija.

,,Vidim da stavljaš još plastike u ocean“, ,,Zar ti neće sunce otopiti tu tvoju plastiku?”, ,,Okej, vidimo da je BBL još unutra”, ,,Šefica operacija”, ,,Sva ta plastika mogla bi zagaditi čitavih 7 mora“, pisali su.

,,Zašto osjećate potrebu da ovo radite iznova i iznova? Sve smo vidjeli milijun puta“, ,,Stvarno nam želiš ovo predstaviti prirodno?”, oglasila se još nekolicina razočaranih fanova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini