"Ljepša sam obrađena"

Alka Vuica priznala da je uredila fotografiju za plakat, pa objavila originalnu verziju

| Autor: Portal NoviList
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatska glazbenica Alka Vuica 17. će travnja izaći na parlamentarne izbore, i to kao kandidatkinja na 15. listi koalicije Rijeke pravde u VI. izbornoj jedinici. Ovih se dana našla u centru medijske pozornosti kad je objavila plakat na kojem nasmiješena pozira u bijelom odijelu, a pratitelji su je optužili za prekomjerno uređivanje fotografije.

Nakon brojnih negativnih komentara, pjevačica je odlučila objaviti neuređenu verziju sporne fotografije.

(Foto: Instagram)(Foto: Instagram)

,,Bez photoshopa! Napali su me svi da me uredio Marko Grubnić… I moram priznati da je to istina! Ali ja to volim, i volim da sve bude uređeno i sređeno! Skupo! Takvu želim Hrvatsku! Da izgleda kao ja i kad je opljačkana i umorna od svega… Kad joj se više ništa ne da….Želim Hrvatsku koja prkosi vremenu! I svim pljačkašima, onu Hrvatsku koja će biti još bolja, za našu djecu, za naša polja, za sve one koji su ostali,a mogli su otići…Upravo zato sam se priključila SDP-u i Rijekama Pravde!”, napisala je pjevačica u sada obrisanoj objavi, prenosi Story.

,,Volim i da se meni ne vide godine i da je sve izgleda ljepše i da nam nije smeće pred kućom i da smo svi sretniji i pametniji. Upravo zbog toga sad ovdje gdje jesam i upravo zbog sretnijeg i boljeg sutra želim da budete dio Rijeke Pravde i da shvatite da život igra onu igru koju igramo i mi, zajedno u ovom vremenu! Ako želite da budem bez fotoshopa, bit ću kakva jesam… Ali, ljepša sam obrađena. I svijet koji živite bit će vam ljepši i uređeniji i živjet ćete bolje bez laži i prevara današnjeg vremena”, napisala je.

Svoju je objavu završila pozivom biračima da izađu na izbore.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini