ZANIMLJIV DETALJ

Franka Batelić otkrila na što njezin sin ne reagira dobro: "Ne želi me ni pogledati, tad baš poludi"

| Autor: M. Č.
(Snimio: Zarko Basic/Pixsell)

(Snimio: Zarko Basic/Pixsell)


Hrvatska glazbenica Franka Batelić bila je počasna gošća u emisiji “Velika pitanja malih ljudi” na bravo! KIDS radiju. Mladu je mamu intervjuirala djevojčica Maša, a Franka je u emisiji otkrila koje priče čita svojoj djeci prije spavanja, koja joj je najdraža priča i pjesma, ali i kada izlazi njezina nova pjesma. Osim toga, Franka je Maši ispričala i kako izgleda susret nje i sina kada dođe po njega u vrtić našminkana.

,,Kako si ti tako lijepa?”, bilo je pitanje ko9jim je Maša započela svoj intervju. ,,Ma stvarno si me to pitala, kako si ti tako lijepa? Jesi se tako rodila? Jako si lijepa, imaš jako lijepu kosu, imaš jako lijepu haljinu. I hvala ti na ovom komplimentu”, odgovorila je Franka.

Nadalje, Franka je otkrila da joj je najdraža priča Aladin. ,,Ja sam ti uvijek bila veliki fan Aladina i crtanog filma i priče i svega, tako da ja kad sam bila mala sam jako to voljela, a voljela sam ti zapravo i braću Grimm isto tako jako i imala sam jednu jako debelu knjigu sa svim mogućim bajkama od Hans Christian Andersena i onda smo to svaku večer brat i ja čitali”, kazala je.

Što se najdraže pjesme tiče, Franka je ispričala: ,,Trenutno najviše doma slušamo svu moguću glazbu iz filma “Sing”. “I’m still standing”, to znaš, što pjeva Johnny, to mi je možda trenutno najdraža.”

Potom je odgovorila i na to tko ju šminka i oblači. ,,Pa sama sam se našminkala. Sama, u autu. Tko me oblači? Pa ovako, inače se obučem naravno sama u ormaru, što nađem… No, nastupi ipak traže malo posebniju odjeću“, započela je Franka.

,,Kada imam neki nastup ili nešto, onda imam malo drugačiju robu. To bude malo više veliko i otkačeno i ekstravagantno i onda ti moj sin [Viktor] nikako ne može to vidjeti. On kada vidi mene u nekoj drugoj odjeći ili sa šminkom na licu, on ti poludi. Ja dođem po njega u vrtić našminkana, ne želi me ni pogledati i kaže mi što ti je to na licu, kakvo ti je to lice, mama veži kosu, nemoj tu ružnu kosu imati dolje, kada imam recimo ovako kovrčavu, to nikako ne voli”, otkrila je.

Zatim se prisjetila i kako je njezin sin reagirao kada ga je povela na jedan od nastupa: ,,Bio je sa mnom na nekom nastupu i krenuo mi je skidati haljinu, rekao je mama skini, skini, nije htio da imam haljinu za nastup, htio je da budem u trenirci kao i svaki dan s njim doma…”

Naposljetku je Franka podijelila i kada izlazi njezina nova pjesma. ,,Radimo sada na jednoj super fora novoj pjesmi i trebala bi izaći negdje kroz mjesec dana… Tako da evo brzo, brzo, jako, jako brzo…”, kazala je pjevačica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater