UOČI 50. ROĐENDANA

Tyra Banks otkriva tajnu iza svojeg vječno mladolikog izgleda

| Autor: Novi list
Tyra Banks (Snimio Justin Dingwall)

Tyra Banks (Snimio Justin Dingwall)


Supermodel Tyra Banks otkrila je svoj jednostavan trik za održavanje vječno mladolikog izgleda – imati "višak kilograma" na licu.

Banks, koja puni 50 godina 4. prosinca, rekla je da joj nikada nije bilo potrebno koristiti Botox jer joj je prirodno dobivanje na težini pomoglo da njezino lice izgleda "lijepo i prirodno sočno".

Otkrivajući sve za Daily Mail na dobrotvornoj gala večeri Como 1907 u vili Erba u Italiji, bivša voditeljicaAmerica’s Next Top Model tvrdi da rado prihvaća sve što dolazi s starenjem – dodajući da njen partner voli njenu sijedu kosu.

"Mislim da je jedna tajna dodatni kilogrami, jer nisam bila previše mršava”, rekla je, dodavši: ,,Mislim da što ste više mršavi, to će se starije činiti vaše lice. Dakle, mislim da malo sočnosti održava lice lijepim i prirodno sočnim. Nisam radila injekcije.”, izjasnila se.

Iako je zvijezda bila glasna oko izbjegavanja filera ili drugih injekcija kako stari, nije potpuno protivna kozmetičkim promjenama, budući da je imala operaciju nosa na početku karijere: ,"Jedina stvar koju sam napravila bila je nos, i to je bilo prije mnogo godina", objasnila je, te dodala: ,"Nisam protiv [injekcija] – možda ću jednog dana, ali još nisam".

Otkako je stekla svjetsku slavu kao model u devedesetima, tijelo Tyre Banks prošlo je publiciranu transformaciju u supermodela koja s radošću prihvaća svoju puniju figuru.

Zvijezda priznaje da se tijekom pandemije Covida osjećala kao da je dobila "tonu" kilograma, ali ističe da nema žurbe da smršavi: ,,Samo sam sjedila i jela, i to je bila jedina stvar koja se mogla raditi, a to je bio užitak”, prisjetila se.’

Dok Banks nastavlja prihvaćati starenje, otkrila je da čak i njen partner – Louis Bélanger-Martin – ‘voli’ činjenicu da sada ima sijedu kosu. Objasnila je da stariji život smatra ‘privilegijom’ dok se hvalila: ,,Imam sijedu kosu – ne pokazujem je večeras, ali moj muškarac voli moju sijedu kosu”, otkrila je.

U međuvremenu, zvijezda zahvaljuje kolegicama poput Halle Berry i Jennifer Aniston što su dodale uzbuđenje oko njenog nadolazećeg 50. rođendana: ,"Kad sam bila mlađa, 50 godina bilo je staro, zar ne? Bilo je poput bake ili nečega. Sada gledam Jennifer Lopez, gledam Halle Berry, gledam Jennifer Aniston, i pitam se, "Što je to uopće 50?", ispričala je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater