"Ovo će mi biti prvi put u Rovinju i znam da će biti fantastično iskustvo“

Konzultant i producent "Simpsona" te njihov animator i redatelj stižu u Hrvatsku

| Autor: Glas Istre
(Foto Komunikacijski laboratorij)

(Foto Komunikacijski laboratorij)


Ove jeseni male ekrane čeka velika promjena – od 1. listopada FOX postaje STAR Channel. Tim povodom STAR će biti dio ovogodišnjeg Weekend Media Festivala u Rovinju s posebnim gostovanjem. Na pozornicu dolazi konzultant i producent, animator i redatelj David Silverman, poznat po radu na obožavateljima omiljenoj animiranoj seriji "Simpsoni". Razgovor s njim uz formu pitanja i odgovora bit će dio službenog rasporeda festivala i održat će se 22. rujna.

Silverman je ostavio značajan trag u svijetu animacije, najviše zbog svog rada na kultnim "Simpsonima" koji su ujedno postali i pop-kulturalni fenomen. Između ostalog, radio je kao animator, producent, crtač scenarija, glavni dizajner naslova, izvršni konzultant i glavni redatelj.

"Mislim da mogu govoriti u ime svih nas koji radimo na Simpsonima da smo zadivljeni dugovječnošću serije i međunarodnom uspjehu. Uz to, jako se veselim posjetu Rovinju i Hrvatskoj. Ovo će mi biti prvi put u Rovinju i znam da će biti fantastično iskustvo", rekao je Silverman.

Uz nominaciju za Oscara za "The Longest Daycare", tijekom godina dobio je niz nominacija i nagrada za Emmy. Također je radio kao redatelj na animiranim filmovima poput "Monsters, Inc." Njegova kreativnost i predanost ostavili su velik trag u industriji animacije.

Osim uživanja u Q&A diskusiji s Davidom Silvermanom, sudionici ovogodišnjeg Weekend Media Festivala moći će posjetiti brendirani kutak STAR Channel gdje će se imati priliku fotografirati s omiljenim likovima animirane obitelji, uroniti u svijet arkadne igre The Simpsons i osvojiti posebne nagrade.

Nakon rebrandiranja u listopadu, STAR Channel ostat će dom odvažne zabave s misijom da donese najbolje akcijske, dramske i humoristične serije iz vodećih studija. Gledatelji i obožavatelji moći će i dalje uživati ??u programima svojih omiljenih serija, kao što su "Simpsoni", "Castle" i "Kosti", kao i brojnim uzbudljivim novim naslovima koji ih čekaju na istoj EPG poziciji.


Podijeli: Facebook Twiter