KUHAJTE S GLASOM ISTRE

Pašta fažol – odličan ručak gotov za 20 minuta!

| Autor: Glas Istre
mlada MANESTRA

mlada MANESTRA


SASTOJCi:

2 male limenke graha

1 luk

100 g suhe slanine ili pancete

1 mrkva

2 šake sitne tjestenine po želji

manja šalica oštrog brašna

sol, papar, lovorov list

2 žličice slatke mljevene crvene paprike

 

PRIPREMA:

Na ulju pržiti nasjeckan luk, mrkvu i slaninu.

Dodati ocijeđen i ispran grah, promiješati, zaliti vodom do vrha, začiniti po ukusu (vegeta, kocka za juhu, sol, papar, crvena paprika)

Dodati i lovorov list za bolju aromu.

Prokuhati 10-tak minuta, dodati brašno razmućeno sa malo vode kako bi se varivo zgusnulo i još kratko prokuhati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter