VOX POPULI

VIDEO / Pitali smo Puljane ako znaju što je narikača i što misle o ponašanju predsjednika Milanovića

| Autor: Ružica KORACA
Puljani misle da je Milanović pretjerao

Puljani misle da je Milanović pretjerao


Nazivanje narikačama dvije saborske zastupnice, što je učinio predsjednik Zoran Milanović, posljednje je verbalno izlaganje koje ne prestaje zgražavati javnost.

Zašto pobogu narikača?

Građani nisu baš ni upućeni u značenje naziva narikača, a temeljem uporabljenog konteksta od strane predsjednika miljenja smo da nije ni on.

Odgovor na način predsjednikove komunikacije potražili smo među građanima Pule.

Komentar koji može zaokružiti cijelu priču je onaj gospodina Petra Šišića: "Ako doista misli ono što je rekao, onda je to zaista ružno. Ja sam jedan od onih koji je glasao za Milanovića, jer mi je Kolinda išla na živce, ali ovo što predsjednik sada radi je pretjerivanje. Ljude treba poštovati bez obzira kakvi su i što su", rekao nam je iskreno Petar.

Odakle Milanoviću informacije da je Dalija Orešković bila loša odvjetnica, ista ona koja je odabrana za predsjednicu Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa i koja je javnosti ostala u pristojnom sjećanju u vrijeme obnašanja te dužnosti i čija koalicija ima dva saborska mandata.

"Ma to vam je glupo, vi trebate imati rezultate nečijeg rada da bi ga mogli ocjeniti, nemam pojma odakle on može uopće imati uvid u njezin rad", kazao nam Petar Šišić, koji predsjednika naziva i zlonamjernim.

Istrijani vole Milanovića, ali ovoga puta misle da je - pretjerao!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum