ojačano poslovanje

UNILINE PREUZEO AGENCIJU E-TOURS "Ovim se gradi još veći interes za Hrvatsku i regiju. Naš naglasak je uvijek na kvaliteti ponude"

| Autor: Portal GlasIstre.hr

Poslovna strategija Unilinea usmjerena je na daljnje ulaganje u kadrove, nastavak digitalizacije svih dijelova poslovanja i ekspanziju u brojnim tržišnim segmentima

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe, u 2019. godini ojačala je poslovanje u svim segmentima, otvorila nova tržišta i pokrenula razvoj novih nišnih proizvoda, dok će preuzimanjem agencije E-tours dodatno osnažiti segment prodaje avionskih karata i organizacije korporativnih putovanja.

”U Unilineu je uvijek naglasak na kvaliteti ponude. Dokazali smo se kao pouzdan partner i najvećim svjetskim turoperatorima i manjim agencijama na nama interesantnim emitivnim tržištima na kojima gradimo interes za Hrvatsku i regiju, a sve više radimo na razvoju vlastite ponude za hrvatsko tržište u raznim segmentima, bilo samostalno ili u suradnji s provjerenim partnerima. Uniline ima čvrste temelje za nastavak rasta, kako organskog rasta tako i za akvizicije nama komplementarnih biznisa”, izjavio je Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea.

Uniline ima urede u Kini i Južnoj Koreji, kao i predstavništva u Indoneziji, Japanu, Tajlandu i Južnoj Americi, a u planu je skoro širenje i na tržište Sjeverne Amerike i Indije. K tome, veliki potencijal za emitivna tržišta za Hrvatsku i regiju u narednim godinama kompanija vidi u Australiji i Novom Zelandu.

Uz otvaranje novih tržišta, Uniline planira snažniji ulazak u različite nišne segmente, poput zdravstvenog turizma, ali i u segment podrške organizaciji najrazličitijih velikih evenata, što je obilježio uspješan iskorak u suradnji s vodećom gaming konferencijom Reboot InfoGamer. Dodatno, Uniline je kao nositelj franšize SKIFUN-a za Hrvatsku značajno ojačala ponudu skijaških aranžmana i nastavit će razvijati ponudu u tom specifičnom segmentu turističkih putovanja.

Poslovna strategija Unilinea usmjerena je na daljnje ulaganje u kadrove, nastavak digitalizacije svih dijelova poslovanja i ekspanziju.

O Unilineu

Uniline je osnovan 1996. godine i od tada uspješno posluje nudeći cjelokupan turistički proizvod za individualna putovanja i grupne ture. Prepoznata je kao jedna od najuspješnijih domaćih turističkih grupacija u sektoru putničkih agencija i turoperatora, a na stranim kao specijalisti za Hrvatsku i regiju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini