jedna za druge

UDRUGA NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH: Pokrenuta humanitarna akcija za više od dvije tisuće obitelji. "Svaka donacija je iznimno važna"

| Autor: Doria Mohorović
Humanitarna akcija

Humanitarna akcija


U svrhu prikupljanja donacija namirnica i higijenskih sredstava, humanitarna udruga Naš San Njihov Osmijeh prije desetak dana pokrenula je humanitarnu akciju pod nazivom "Jedna za druge". Riječ je o akciji koja se odvija već 12 godinu za redom, a prikupljanje donacija, uz pomoć raznih organizacija, završava 18. prosinca ove godine.

Udruga trenutno broji preko 600 obitelji na području Istarske županije te preko 1650 obitelji na području cijele Republike Hrvatske stoga im je, kažu, od iznimnog značaja svaka donacija koja pristigne u njihovo skladište.

- Ovom prilikom pozivamo sve vrste pravnih osoba da se organiziraju unutar svoje strukture te da prikupe donacije namirnica ili higijenskih proizvoda na bazi jedan čovjek-jedan proizvod i isto donesu u naše skladište na adresi Koparska 52 svakog utorka, srijede ili četvrtka od 17 do 19 sati ili nas kontaktiraju na broj 099 3083750 radi dogovora oko primopredaje, poručuju iz Udruge.

Donirati se, naime, može i uplatom financijskih sredstava na posebno otvoren račun samo za potrebe akcije HR4224850031500009084.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater