NIJE BAŠ RIJETKO...

SLUČAJ ZAROBLJAVANJA PENISA I TESTISA U PULI PRSTENOM OD INOXA. Liječnik objašnjava neke detalje i ističe da takvih i sličnih slučajeva ima mnogo. Pogledajte i fotografiju "operacije" skidanja prstena

| Autor: Marcello ROSANDA
Dr. Mamontov i pulski vatrogasci nakon uspješno odrađene akcije

Dr. Mamontov i pulski vatrogasci nakon uspješno odrađene akcije


Doktor Predrag Mamontov, cijenjeni urolog, šef urološkog odjela pulske Opće bolnice, nije nam htio podrobnije komentirati slučaj o kojem je jučer pisao portal Glasa Istre - intervenciju vatrogasaca koji su u pulskoj bolnici spašavali muškarca koji si je prstenom (napravom) od inoxa zarobio penis i testise.

Mamontov, naravno, želi zaštititi pacijenta. Istovremeno se u ime svih djelatnika bolnice zahvalio Javnoj vatrogasnoj postrojbi Pula na uspješno provedenoj intervenciji i suradnji. Da budemo konkretniji, radi se o posudbi bušilice sa specijalnim nožem za inox.

"Kao stožerna ustanova za liječenje u Istarskoj županiji pružamo najbolju moguću skrb, ali iznenadni i neočekivani događaji koji nisu samo u našoj nadležnosti podrazumijevaju suradnju s hitnim službama. Nakon intervencije vatrogasaca pacijent je uspješno liječen. Ovim putem zahvaljujemo se JVP Pula na razumijevanju, podršci i pomoći koji su nam od iznimne važnosti", poručio je Mamontov.

Operacija skidanja prstena s penisa

Operacija skidanja prstena s penisa

Na kraju smo ipak iskoristili priliku i upitali ga je li sličnih slučajeva bilo i ranije, što je on odmah i potvrdio.

"Bilo je svakojakih slučajeva, predmeta koje ljudi guraju u rektum ili uretru, pa smo svašta vadili iz debelog crijeva i mjehura. No, posljednjih nekoliko godina ta se brojka ipak smanjila. Sjećam se jednog gotovo istog slučaja, ali je tada prsten bio od plastike pa smo ga se s lakoćom riješili. Ovaj je bio od inoxa, i nije izgledao kao seksualna igračka, već kao dio nekog kamiona", zaključio je Mamontov.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater