NOVI DIREKTOR HERCULANEE

ROBI FUART: Prioriteti su čist grad i selektiranje otpada

| Autor: Helena MOSTARKIĆ GOBBO
Ilustracija

Ilustracija


Robi Fuart, novi direktor Herculanee, koji je zamijenio IDS-ovog dugogodišnjeg direktora Igora Starog, kaže da je zadovoljan na ukazanom povjerenju. Ovim imenovanjem je prestao njegov radni odnos u Pragrandeu gdje je, kaže, posljednjih šest godina bio na dužnosti rukovoditelja. U Herculaneu prelazi s pozicije rukovoditelja kanalizacije.

- U biti, ove godine je 20 godina koliko sam u Herculanei, kasnije sam radio u tvrtki Pragrande koja je izdvojena iz Herculanee i sad se vraćam, rekao je Fuart, koji nije želio govoriti o planovima i potezima na čelu važnog pulskog komunalca, pa ni o tome što Puljane čeka u budućnosti kada je riječ o odvozu i zbrinjavanju komunalnog otpada te, što ih sigurno najviše zanima, cijeni te usluge.

- Tek sam održao prvi kolegij pa ćemo sljedeći tjedan, kad malo pohvatam konce, konkretnije razgovarati. Za ovaj natječaj napisao sam program rada: dio se odnosi na dugoročne planove, a drugi dio na vatre koje treba odmah gasiti. U svakom slučaju, prioriteti su čist grad i selektiranje otpada, rekao je Fuart.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater