GOLF KLUB PULA

Pulski gradonačelnik primio državne prvake u golfu

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Članovi Golf kluba Pula na prijemu u gradskoj palači

Članovi Golf kluba Pula na prijemu u gradskoj palači


Gradonačelnik Pule Filip Zoričić primio je jučer u Komunalnoj palači članove Golf kluba Pula, državne prvake u 2021.godini. Čestitao je na izvanrednim uspjesima igračima Mariju Funčiću, Ivanu Ninkoviću i Luki Strašeku, kapetanu ekipe Tomu Ivankovichu i predsjednici Kluba Boženi Črnac.

-Čestitam na sjajnim rezultatima kojima uspješno promovirate našu Pulu ne samo na europskoj, već i na svjetskoj razini. Za to su zaslužni svi članovi Kluba, igrači i čitav stručni tim koji vas vodi. Grad je izuzetno ponosan i na vaše uspjehe u pojedinačnoj kategoriji. Klub će i ubuduće imati podršku Grada u realizaciji svojih ciljeva, poručio je Zoričić.

Črnac je predstavila rad ovog kluba s 25-godišnjom tradicijom, ujedno zahvalivši Gradu na terenu na Valmadama koji su dobili na korištenje.

Črnac je rekla da Pula i Istra imaju sve predispozicije da postanu golf destinacija koja ima brojne benefite. "Golf turizam svakako može dati važan doprinos daljnjem promoviranju našeg grada i čitave regije u tom pravcu“, kazala je.

Golf klub Pula osnovali su u ožujku 1997. godine kirurzi i drugi liječnici Opće bolnice Pula: Davor Pikot, Irenko Srdoč, pokojni Vilijam Bilić, Rajko Ćelović, Nadomir Gusić, Davor Zoričić, Edi Ladavac, Robert Aladić, Bojan Gluhačić i odvjetnik Anton Pletikos.

Od skromnih početaka sa svega deset članova, danas ih broje više od 130.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater