Kreće projekt Volonterskog centra Istra "Kava sa"

Prvi gost webinara KLINIČKI PSIHOLOG VELIMIR TODOROVIĆ

| Autor: Borka PETROVIĆ

Volonterski centar Istra pokrenuo je projekt pod nazivom "Kava sa" u sklopu kojeg će ugostiti stručnjake iz područja zapošljavanja, zdravlja i aktivnog sudjelovanja u društvu te pružati informacija publici kroz polustrukturirani intervju sa stručnjacima.

Prvu kava "popit će se" online s kliničkim psihologom Velimirom Todorovićem iz Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti s kojim će razgovarati o važnosti mentalnog zdravlja, kako voditi brigu o njemu, o efikasnim načinima suočavanja s trenutnom situacijom i stresom općenito. Webinar će se održati 23. travnja u 14 sati i moći će se pratiti uživo. Kroz zajednički chat sudionici će moći i aktivno postavljati pitanja gostu.

"Kava sa" aktivnost je u okviru projekta "Volontiranje je uključivanje" koji provodi Volonterski centar Istra, u partnerstvu s Dječjim domom "Ruža Petrović" i Domom za odgoj djece i mladeži Pula, a financijski ga podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Inače, forma webinara (web based seminar) podrazumijeva prezentaciju, predavanje, radionicu ili seminar koji se prenosi internetom u realnom vremenu, uključuje video, audio i tekstualnu komunikaciju između sudionika. Za pristup webinaru uživo, potrebno je upisati svoju e-mail adresu u obrazac koji se može pronaći na stranicama Volonterskog centra. Sat vremena prije početka webinara prijavitelji će primiti link za pristup webinaru, koji se održava na Zoom platformi. Prijave za praćenje webinara uživo su obavezne, a primaju se zaključno do 23. travnja u 12 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini