ISKRENE ZAHVALE

Prijem za članove pulskog Stožera civilne zaštite "PULA JE U EPIDEMIJI KORONAVIRUSA POSTALA SINONIM ZA USPJEŠNOST U UPRAVLJAJU KRIZNOM SITUACIJOM

| Autor: Glas Istre

U pulskoj Gradskoj palači danas je upriličen prijem za članove Stožera civilne zaštite Grada Pule koji su bili uključeni u borbu protiv epidemija koronavirus.

Gradonačelnik Boris Miletić sa zamjenicima Robertom Cvekom i Elenom Puh Belci te pročelnikom Ureda Grada Aleksandrom Matićem ugostio je načelnika Stožera civilne zaštite Grada Pule Ivicu Rojnića i članove Gordanu Antić, Jasnu Vekić i dr. Ivicu Fedela.

- Želim vam od srca zahvaliti na aktivnostima i doprinosu u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa, koje su doprinijele zaštiti zdravlja građana i pružili im osjećaj sigurnosti u vremenima velike neizvjesnosti. Pula je još jednom, u teškim vremenima, pokazala svoju humanu notu i plemenitost. Zbog blizine Italije bili smo rizični, ali se pokazalo da su sve donesene mjere bile apsolutno ispravne. I zato sada duže vrijeme nemamo novooboljelih, ali se preporuka i dalje moramo držati kako bismo zaštitili svoje zdravlje, rekao je gradonačelnik Boris Miletić, zahvalivši članovima Stožera civilne zaštite Grada Pule, ali i djelatnicima institucija uključenih u suzbijanje epidemije, volonterima, studentima koji su izrađivali vizire, ugostiteljima koji su pripremali besplatne obroke te učiteljima koji su omogućili da učenici ovu školsku godinu privedu kraju.

Zamjenici gradonačelnika Robert Cvek i Elena Puh Belci poručili su da je Pula kroz ovu epidemiju postala sinonim za uspješnost u upravljaju kriznom situacijom.

Članovima Stožera koji su bili uključeni u borbu protiv pandemije COVIDA-19 gradonačelnik Boris Miletić uručio je zahvalnice.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater