SAZNAJEMO

Policija istražuje Donalda de Gravisija zbog MOGUĆEG ŠIRENJA KORONE

| Autor: Marcello ROSANDA
Donald de Gravisi

Donald de Gravisi


Kako saznajemo iz više neslužbenih izvora, bivši ravnatelj Lučke uprave Pula (LUP) Donald de Gravisi, koji je nedavno nakon sistematizacije radnih mjesta dobio otkaz kao višak, ovih je dana viđen kako se kreće u javnom prostoru iako je pozitivan na koronavirus.

Naime, nakon testiranja pri istarskom Nastavnom zavodu za javno zdravstvo, u srijedu ujutro utvrđeno je da De Gravisi ima Covid.

"Policija je zaprimila informaciju da je osoba s područja Pule kršila mjeru izolacije te će policijski službenici, nakon što se za to steknu uvjeti (istekom mjere izolacije op.n.), provesti nad osobom kriminalističko istraživanje", potvrdili su iz PU istarske, a mi neslužbeno saznajemo da se radi upravo o De Gravisiju, bivšem istaknutom članu IDS-a, a danas, nakon otkaza na mjestu voditelja Slobodne zone luke Pula, novopečenom članu i povjereniku Sindikata Iste, Kvarnera i Dalmacije.

Pritom također doznajemo da je Carinski gat u Puli jedna od lokacija na kojima je De Gravisi viđen, i to u petak, dva dana nakon što mu je određena mjera. On, međutim, demantira tu informaciju i tvrdi da se nalazi u izolaciji od dana kada mu je testiranjem utvrđen Covid, te da nikada nije prekršio tu mjeru.

Ipak, budu li se osnovane sumnje pokazale istinitima, policijsko istraživanje nad De Gravisijem moglo bi završiti kaznenom prijavom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater