SAZNAJEMO

POČELI RADOVI: Decathlon i Harvey Norman stižu u Pulu!

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ

Kada je lani krajem godine otvoren dodatak Pula City Malla, već je tada bilo riječi o tome da se investitor i vlasnik tog trgovačkog centra, a riječ je o hrvatskom društvu u sklopu austrijske Grupacije MID, namjerava širiti i na treću stranu. Iako tada nisu željeli govoriti o nastavku investiranja u Puli, u međuvremenu je država upravo njima prodala 20 tisuća kvadrata uz zaobilaznicu, s druge strane kružnog toka koji spaja zaobilaznicu, Santoriovu i Šišansku.

Ovih dana tamo je ubrzano podignuta zaštitna ograda i kopaju se već i prvi temelji. Iako smo pokušali dobiti službene informacije od mjerodavnih, dosad odgovor nije stigao.

Međutim neslužbeno saznajemo da će se ovdje, u najnovijem dijelu City Malla, smjestiti trgovina sportskom robom Decathlon i uz nju namještaj Harvey Norman.

Direktor Decathlona Antun Petruša, za kojeg saznajemo da je ovih dana boravio i u Puli, obećao nam je odgovoriti na pitanja, a odgovor još čekamo.

I Zdenka Ugrin, direktorica ING-Grada d.o.o., tvrtke kćeri MID grupacije, obećala je dati detaljniji odgovor, iako, kako je u telefonskom razgovoru naglasila, s tom investicijom nije bila osobno upoznata.

Inače, MID bau je jedan od vodećih i najvećih "developera" na hrvatskom tržištu, a u svom portfelju sadrži brojne realizirane projekte. Ovo je samo nastavak njihovih najavljenih planova o širenju na području Pule.

Dechatlon je popularni diskont sportske opreme u kojem se može naći sve, od sportske odjeće to velikih sprava za treninge. Zbog Decathlona Puljani su često potezali do Rijeke, a sada više neće morati.

S Harvey Normanom bi trebalo biti obrnuto, jer taj trgovac do sada je u Hrvatskoj otvorio samo podružnicu u Zagrebu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini