GRADONAČELNIK PULE

Opovrgnuo navode Bruna Langera i najavio tužbu; MILETIĆ: NIKAD NISAM VODIO KAFIĆ, LANGERA JE TEŠKO KOMENTIRATI

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ

Langer tvrdi da se spomenuti kafić nalazio na adresi Valsaline 18, u prizemlju privatne kuće * Nikad nisam vodio nikakav ugostiteljski objekt, što nije teško provjeriti, kaže Miletić

 

Bruno Langer, lider Atomskog skloništa, nekadašnji simpatizer IDS-a, nekadašnji član ISDF-a i vijećnik te stranke u Gradskom vijeću Pule od 2005. do 2009. godine u nedavnom intervjuu našem listu spomenuo je da je gradonačelnik Boris Miletić vodio kafić nadomak Lungomara. Informacija je to koja nije poznata široj javnosti. Langer, koji za sebe tvrdi da je civilni aktivist koji okruglih deset godina nije član nijedne stranke, u tom razgovoru obrušio se na gradonačelnika, iako je ustvrdio "da ne mrzi Miletića".

Kafić u katnici

- Ja nikog ne mrzim, a najmanje njega. Ali ako nije uspješno mogao voditi kafić na Lungomaru prije nego što je postao gradonačelnik, kako je mislio uspješno voditi grad? Sedam kvadrata kafića je odveo u propast. Pa kamo je onda mogao odvesti ovaj grad? Dakle, djela pokazuju - bio si mladi poduzetnik, propao si i zatvorio si kafić. Dečko, nisi bio sposoban voditi kafić!, izjavio je Langer u razgovoru za Glas Istre. Tvrdi da se spomenuti kafić nalazio na adresi Valsaline 18, u prizemlju privatne kuće u kojoj se danas ne obavlja nikakva gospodarska djelatnost. Katnica je od Mornara udaljena nekoliko stotina metara, a u prizemlju se nalazi terasa natkrivena tendom.

- Miletić je vodio taj ugostiteljski objekt prije braka, prije nego što će postati gradonačelnik, prije više od 12 godina, tvrdi Langer.

Gradonačelnik Miletić, međutim, opovrgava sve Langerove navode te najavljuje tužbu. Kaže da nikad nije vodio nikakav ugostiteljski objekt, što, veli, nije teško provjeriti.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum