BORIS MILETIĆ vs. BRUNO LANGER

KAFANSKA POSLA Pulski gradonačelnik nije bio vlasnik kafića na Valsalinama, već njegova bivša djevojka. Svjedoci su ga vidjeli iza šanka

| Autor: Chiara BILIĆ

Miletić dobro kaže da nikada nije bio vlasnik. Bila je njegova bivša cura. Bio sam u tom kafiću nekoliko puta, a on je uvijek bio tamo. Miletića sam na svoje oči vidio iza šanka. Njegova cura i on vodili su taj kafić, to je to. To je istina. To bih i ja bio tako rekao. Po meni Langer tu nije puno pogriješio, kaže jedan IDS-ovac

 
 
 

 

Je li pulski gradonačelnik i predsjednik IDS-a Boris Miletić ikada vodio kafić na adresi Valsaline 18 nadomak Lungomare u Puli kao što je to nedavno za naš list izjavio lider Atomskog skloništa, nekadašnji člana ISDF-a i vijećnik te stranke u pulskom gradskom vijeću Bruno Langer? Prvi čovjek Grada tvrdi da to nije istina. Rezignirano opovrgava tu tvrdnju. Isto potvrđuje i Dragan Stanković, vlasnik prostora gdje se nekad nalazio ugostiteljski objekt. On kaže da je kafić držala ondašnja Miletićeva djevojka. I tu bi zavrzlami bio kraj da neki svjedoci tog vremena ne govore Langeru u prilog. Smatraju da nije izmislio cijelu priču, iako Miletić formalno nikad u dokumentima nije bio upisan kao vlasnik obrta.

Nije kriv

- Miletić dobro kaže da nikada nije bio vlasnik. Bila je njegova bivša cura. Znači, nije bilo na njegovo ime, nego njezino. Bio sam u tom kafiću nekoliko puta, a on je uvijek bio tamo. Lokacija je bila zaista odlična, ali nije šljakalo. Mogu iskreno reći da ne vjerujem da je Miletić kriv što je propao posao kao što kaže Langer. Istina je, međutim, da sam Miletića na svoje oči vidio iza šanka, prepričava jedan IDS-ovac koji je nekoliko puta popio piće na Valsalinama.

Bio je to, opisuje ovaj IDS-ovac, zaista kafić male kvadrature, kao što je kazao i Langer. Ništa posebno, bilo je zapravo baš bez veze, govori, ali bio je kafić. Imao je, nastavlja, neku ljetnu terasicu. Prisjeća ga se kao tamnog, s "nekakvim škurim pločicama".

- Njegova cura i on vodili su taj kafić, to je to. To je istina. To bih i ja bio tako rekao. Po meni Langer tu nije puno pogriješio, kaže.

Od jednog drugog gosta nestranačke pripadnosti koji je tamo navraćao čak i češće, slušamo sličnu priču.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of