do 30. travnja 2023.

Od danas nove, niže cijene parkiranja u Puli. Pročitajte novi cjenik

Na Karolini će cijena sata parkiranja do 17 sati iznositi 4 kune dnevno, dok će nakon 17 sati biti besplatno. Na parkiralištima Marsovo polje, Croatia i Mehanika zimi će sat koštati 8 kuna, a nakon 17 sati bit će besplatno. Parkirališta kod Pedagoškog fakulteta i Tržnice plaćat će se 8 kuna na sat, dok će nakon 17 sati također biti besplatna

| Autor: Glas Istre
Pula (foto: Grad Pula)

Pula (foto: Grad Pula)


Tvrtka Pula parking od danas 1. listopada, primjenjuje novi cjenik usluga parkiranja koji se odnosi na sve zone u Gradu Puli, a vrijedit će sve do 30. travnja 2023. godine.

Tako će od danas cijena parkiranja na parkiralištu na Rivi iznositi kunu na sat, odnosno 13 kuna na dan, dok cijena za cijeli period do kraja travnja iznosi 50 kuna. Parkiranje u Emovoj ulici također će iznositi kunu na sat, odnosno 13 kuna dnevno, a za cijeli period do kraja travnja cijena karte iznosit će također 50 kuna. Na Karolini će cijena sata parkiranja do 17 sati iznositi 4 kune dnevno, dok će nakon 17 sati parkiranje biti besplatno. Na parkiralištima Marsovo polje, Croatia i Mehanika zimi će sat koštati 8 kuna, a nakon 17 sati bit će besplatno. Na parkiralištu Marsovo polje 1, cijena sata također iznosi kunu na sat, 13 kuna dnevno, odnosno 50 kuna za cijeli period, dok se parkiralište Marsovo Polje 2 neće naplaćivati zimi. Parkirališta kod Pedagoškog fakulteta i Tržnice plaćat će se 8 kuna na sat, dok će nakon 17 sati biti besplatna.

Tiskan je i letak s novim cijenama usluge parkiranja

Sve ostale ulice na kojima se parkiranje naplaćuje podijeljene su po zonama. Tako će crvena, odnosno prva zona, što je dio najbliži centru grada (oko tržnice, MUP-a…) iznosit će 8 kuna na sat. Žuta, odnosno druga zona će iznositi 5 kuna na sat, bijela ili treća zona (Giardini) 15 kuna na sat, zelena ili četvrta zona (oko Arene) 4 kune na sat i plava, odnosno peta zona (prsten oko Kaštela) 9 kuna na sat.

Kako kažu u prigodnoj obavijesti iz Pula parkinga, novim cijenama, kao i radnim vremenom parkirališta, nastavljaju provoditi strateški osmišljen proces upravljanja parkirališnim zonama u cilju podizanja kvalitete života svih sugrađanki i sugrađana, pritom vodeći brigu o održivosti poslovanja i funkcioniranja sustava parkinga tijekom čitave godine.

"Pula Parking u svakodnevnom radu te u suradnji s institucijama Grada Pule i prometnim stručnjacima sustavno pristupa stalnoj nadogradnji cjelokupnog sustava, osluškujući pritom potrebe svih naših korisnika", kažu iz ove gradskog poduzeća pritom zahvaljujući svima na suradnji i na svim konstruktivnim prijedlozima.

Sve dodatne informacije o novom cjeniku mogu se pronaći i na web stranici www.pulaparking.hr. Za sva pitanja i informacije zainteresirani se mogu obratiti putem e-mail adrese info@pulaparking.hr ili na broj telefona 052/210-470.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater