PULA

Objavljena lista prvenstva upisa u vrtiće

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Foto: Grad Pula)

Ilustracija (Foto: Grad Pula)


Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće objavilo je konačnu listu reda prvenstva za upis djece u vrtiće u pedagoškoj 2022./2023. godini po dobnim skupinama i objektima na području grada. Za iduću pedagošku godinu sva djeca koja su imala 10 ili više bodova dobila su svoje mjesto u vrtiću. Riječ je o ukupno 325 djece, odnosno 217 korisnika jaslica i 108 vrtića, napominju iz Grada.

Lista reda prvenstva po dobnim skupinama i objektima te pripadajući prilozi objavljeni su na oglasnim pločama dječjih vrtića i na službenim web stranicama Grada Pule (www.pula.hr, kao i na službenim web stranicama Dječjeg vrtića Pula, Mali svijet i Rin Tin Tin.

Roditelji djece koja će biti upisana bit će pozvani ili trebaju nazvati dječji vrtić da bi dogovorili termine inicijalnih razgovora, obavještavaju iz Komunalne palače.

Roditelji čija su djeca primljena u Dječji vrtić Pula i Mali svijet na stranicama vrtića trebaju preuzeti upitnik te ga ispunjenog donijeti u vrtić u zakazanom terminu zajedno s ostalom dokumentacijom. Roditelji djece upisane u DV Pula, Mali svijet i Rin Tin Tin bit će obaviješteni o datumu obavljanja individualnih razgovora, a za djecu upisanu u vrtiće drugih osnivača roditelji trebaju nazvati ustanovu radi dogovora o terminu inicijalnih razgovora.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater