NAPOKON POMAK

NAŠ ČLANAK O NEPOKRETNOM 40-GODIŠNJAKU KOJEG ZLOSTAVLJA POLUBRAT POKRENUO INSTITUCIJE: Reagirao je Centar za socijalnu skrb, policija, liječnici… Doznajemo što će dalje biti s nesretnim muškarcem

| Autor: Borka PETROVIĆ
Susjedi pozvali novinare jer nadležni nisu reagirali godinu dana (Neven LAZAREVIĆ)

Na naš prošlotjedni članak o nepokretnom 40-godišnjaku kojega navodno već godinu dana, od majčine smrti, tuče i maltretira polubrat alkoholičar, reagirale su sve nadležne službe!

Njegovi susjedi sa Stoje, koji su nas i upozorili na nemio slučaj, obavijestili su nas da se nešto "napokon pokrenulo" te su na terenu bili svi - od djelatnika Centra za socijalnu skrb, preko policije do tima hitne pomoći.

- Odvezen je kolima hitne pomoći u Opću bolnicu gdje su mu napravljene pretrage i pušten je kući. Naši stručni radnici će ovog tjedna otići u kućni posjet, kada se korisnik treba definitivno izjasniti želi li smještaj u ustanovi. O mogućnostima institucionalnog smještaja već se raspitujemo, kaže ravnateljica pulskog Centra za socijalnu skrb Sandra Ventola. Medicinski nalazi, veli nam, još nisu gotovi, a on stalno negira maltretiranje od strane polubrata.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum