NOVA ODLUKA STOŽERA

Nakon gotovo mjesec i pol dana U PULI SU PONOVNO OTVORENA DJEČJA IGRALIŠTA

| Autor: HINA
(CASTRUM)

(CASTRUM)


Nakon  gotovo mjesec  i pol od stavljanja izvan uporabe, novom odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite u Puli su ponovno otvorena dječja igrališta, izvijestili su u utorak iz pulske gradske tvrtke 'Castrum Pula 97' koja brine o 67 dječjih igrališta u 16 pulskih mjesnih odbora.  

Dječja igrališta su otvorena uz obvezu pridržavanja mjera i preporuka te stoga apeliraju na roditelje i ostalu rodbinu koja brine o djeci da o tome vode računa kako bi mališani i svi ostali bili zaštićeni i sigurni.

Djelatnici Castruma, dok su igrališta bila zatvorena, provodili su redovne aktivnosti koje uključuju dnevne obilaske, dokumentiranje i saniranje oštećenja, bravarske, stolarske, ličilačke radove te ostale zahvate neophodne za uklanjanje kvarova i nedostataka. Pročelnik Ureda Grada i direktor društva Aleksandar Matić zahvalio je građanima odnosno roditeljima na razumijevanju apelirajući na poštivanje svih daljnjih uputa nadležnih tijela.

"Djeci je potreban prostor i sloboda kretanja koja igrališta pružaju, kao i sloboda izražavanja i istraživanja koja im omogućuju raznovrsna igrala te me stoga veseli što je najmlađima omogućeno ponovo korištenje dječjih igrališta", poručio je pročelnik Matić. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini