NOVI CIKLUS

Na Sveučilištu Jurja Dobrile od 1. lipnja BESPLATNE PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU

| Autor: Duška PALIBRK
(Dejan ŠTIFANIĆ)

Nakon prvog ciklusa održanog 28. veljače, na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli 1. lipnja nastavljaju s besplatnim pripremama za državnu maturu. Iako su prvotno sva mjesta bila popunjena, sada su omogućili još prijava s obzirom da se, zbog situacije s Covidom-19, pripreme sele u virtualnu učionicu, putem platforme Microsoft Teams. Upute i tehničke informacije za pristup polaznici će dobiti na svoj e-mail, koji su upisali prilikom prijave.

Pripreme se održavaju za sve obvezne predmete na maturi - hrvatski jezik, matematiku te engleski i talijanski jezik na razini A i B. Nakon eseja, na čemu se radilo 8. svibnja, pripreme za hrvatski jezik, koji maturanti polažu 8. i 9. lipnja, na Sveučilištu se održavaju od 1. do 5. lipnja, od 15.45 do 18.10 sati. Pripreme za talijanski jezik, koji se na maturi polaže 15. i 16. lipnja, traju od 4. do 10. lipnja, od 12.30 do 15 sati. Gradivo iz matematike, koja je na državnoj maturi 23. i 24. lipnja, utvrđuje se od 15. do 19. lipnja, od 13 do 15.25 sati. Engleski jezik, na državnoj maturi 18. i 19. lipnja, pripremat će se od 4. do 12. lipnja, od 15.45 do 18.10 sati.

Više informacija može se dobiti upitom na adresu matura@unipu.hr ili na web stranicama Sveučilišta (https://www.unipu.hr/postani_student/besplatne_pripreme_za_drzavnu_maturu).


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini