REAKCIJA PREDSJEDNICE DEMOKRATA ISTRE

Maja Šarić o vandalizmu nad vozilom Društva osoba s tjelesnim invaliditetom: "SRAMOTNO JE DA SE TAKVE STVARI DEŠAVAJU U ISTRI!"

| Autor: Portal GlasIstre.hr
Noćni vandali okomili su se na kombi osoba s invaliditetom

U noći s utorka na srijedu, nepoznati vandali su na parkiralištu ispred Rojca na kombi Društva osoba s tjelesnim invaliditetom južne Istre ispisali gnusan natpis "govna četnička".

Osim kombija, na meti vandala našli su se i prometni znakovi koji označavaju parkirna mjesta za osobne automobile kojima se prevoze osobe s invaliditetom.

Na ovaj događaj, reagirala je Maja Šarić, predsjednica Demokrata Istre.

Maja Šarić (Milivoj MIJOŠEK)

"Vezano uz vandalski čin kojem je u noći s utorka na srijedu žrtvom bilo vozilo Društva osoba s tjelesnim invaliditetom, kao Demokrati Istre oštro osuđujemo taj gnjusni čin, te se nadamo da će institucije odraditi svoj posao i da će počinioci biti uhvaćeni i adekvatno kažnjeni.

Bez obzira da li se radi o obijesti delikvenata, ili pak o ciljanom činu pojedinca, možda i skupine za dodatno srozavanje stanja u društvu, odnosno izazivanje nemira kod građana, sramotno je da se takve stvari dešavaju u Istri, regiji koja je bar do sad bila primjerom tolerancije, multietničnosti i suživota. Ovo nije Istra u kojoj smo odrasli, ovo nije Istra kakvu želimo!", poručuje Maja Šarić.


Podijeli: Facebook Twiter








Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater