NOVOST

KUĆNI TEST NA COVID-19 ODSAD U DM-u Zasad je dostupan tek u jednoj njihovoj trgovini u Puli

| Autor: Glas Istre
Test Boson

Test Boson


U odabranim prodavaonicama dm-a dostupan je brzi antigenski test za samotestiranje na COVID-19 Boson Rapid SARS-COV-2. Test za kućnu upotrebu dostupan je po cijeni od 54,90 kuna.

-Tijekom proteklog razdoblja kojeg je obilježila pandemija koronavirusa, DM je kupcima osigurao proizvode koji su im bili prijeko potrebni kako bi se prilagodili novoj situaciji te smo sve resurse usmjerili u zaštitu zdravlja kupaca i djelatnika. Uključivanjem brzog testa na SARS CoV-2 u ponudu 28 odabranih dm prodavaonica našim sugrađanima želimo osigurati sveobuhvatnu ponudu proizvoda za brigu o vlastitom zdravlju i zdravlju njihovih obitelji, izjavila je Tanja Hrvojević, menadžerica za asortiman.

Test Boson Rapid dizajniran je za brzo određivanje antigena SARS-CoV-2 virusa u prednjim brisevima nosa unutar prvih sedam dana od pojave simptoma. Jednostavan je za korištenje jer ne zahtijeva dodatnu opremu niti posebnu obuku, a rezultati su dostupni u roku od 15 do 20 minuta, s točnošću od 98,72 posto.
Popis prodavaonica dm-a s ponudom bezreceptnih medicinskih proizvoda te njihove adrese dostupni su na sljedećoj poveznici:

https://www.dm.hr/services/usluge-u-dm-prodavaonici/otc-kutak-bezreceptnih-medicinskih-proizvoda

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini