PRIJAVE U TIJEKU

Konferencija "Izvrsnost u enogastronomiji – Izazovi, trendovi i obrazovanje" 25. svibnja u Puli u Kinu Valli

| Autor: Glas Istre
Deni Srdoć (Snimio Milivoj Mijošek)

Deni Srdoć (Snimio Milivoj Mijošek)


Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula kao nositelj projekta KLIK Pula - Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula kao partner na projektu organiziraju konferenciju IZVRSNOST U ENOGASTRONOMIJI – Izazovi, trendovi i obrazovanje, koja će se održati 25. svibnja 2022. u 9.45 sati u zgradi Kina Valli u Puli.

Na konferenciji će vodeći stručnjaci u turizmu i ugostiteljstvu raspravljati o izazovima i trendovima u sektoru. U panel raspravi o Izazovima proizvodnje lokalnih proizvoda i plasmana u ugostiteljsko–turističke objekte sudjelovat će: Paolo Jelenić, Sanja Radeka, Dragan Kovačević, Tullio Fernetich i Aldo Krizmanić, dok će na panelu o Višim standardima obrazovanja za bolje poslovne rezultate sudjelovati: Aljoša Vitasović, Deniz Zembo, Loreta Žmak, Doris Cerin Otočan i Maja Milevoj.

U 12.30 sati na programu je i predavanje pod nazivom "ZERO WASTE – život bez otpada“ Denija Srdoča, chefa dobitnika Michelinove zvjezdice.

Suradnja predstavnika partnera i sektorskih stručnjaka na konferenciji Izvrsnost u enogastronomiji – izazovi, trendovi i obrazovanje doprinijet će postizanju strateške suradnje obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u postizanju izvrsnosti u obrazovanju i usavršavanju ljudskih potencijala te pozicioniranju regionalnog centra KLIK Pula kao generatora razvoja ideja, inovacija i izvrsnosti u sektoru ugostiteljstva i turizma.

Sudjelovanje na konferenciji je bez naknade uz prethodnu prijavu putem obrasca na poveznici najkasnije do 24. svibnja.

Projekt KLIK Pula provodi se u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF) za razdoblje 2020.-2023. u suradnji sa sljedećim partnerima: Istarska županija, Obrtnička komora Istarske županije, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, Arena Hospitality Group d.d., AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Maistra d.d., Škola za odgoj i obrazovanje Pula, Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj – Scuola di formazione professionale Eugen Kumičić Rovigno, Uniline d.o.o., Valamar Riviera d.d., Grad Pula-Pola.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum