humanitarni koncert

Inner Wheel Klub Pula i Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova Pula za Sigurnu kuću Istra "SNAŽNE ŽENE ZA SVIJET BEZ NASILJA"

| Autor: Helena MOSTARKIĆ GOBBO
(Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)


Večeras se u Istarskom narodnom kazalištu Pula održao veliki humanitarni koncert u sklopu kojega Inner Wheel Klub Pula provodi 22. humanitarnu akciju za potrebite. Cilj večerašnjeg koncerta bilo je prikupljanje sredstava za nabavu opreme neophodne za opremanje stambenih prostora u kojima Sigurna kuća Istra udomljuje žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja.

(Snimio Duško Marušić Čiči)
Prisutnima su se prigodnim govorom obratile ravnateljica pulske Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Romana Vuksan Zuban, predsjednica Inner Wheel Kluba Dubravka Mikić i predsjednica Inner Wheel Distrikta 191 HR Gracijela Rogulj.

(Snimio Duško Marušić Čiči)
U predvorju INK nalazile su kutije za donacije u koje su posjetitelji prilikom preuzimanja ulaznica mogli donirati iznos namijenjen Sigurnoj kući Istra, a svi građani koju su mogućnosti pridonijeti ovoj akciji svojim donacijama, mogu to učiniti do kraja kolovoza, do kada je službeno akcija otvorena.

(Snimio Duško Marušić Čiči)
Uz mnoštvo uvježbanih i emotivnih izvedbi solista, dueta, zborova i orkestara, učenici i njihovi profesori poslali su poruku solidarnosti i vjere u bolji svijet, onako kako je to najsnažnije – glazbom.
Žiro-račun otvoren je za ovu namjenu u Privrednoj banci Zagreb.
Naziv primatelja: "SNAŽNE ŽENE ZA SVIJET BEZ NASILJA" - IWK PULA
Adresa primatelja: Stoja 4, 52100 Pula
IBAN: HR07 23400091511188905
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Opis plaćanja: donacija SIGURNA KUĆA ISTRA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter