DONOSIMO RASPORED

Herculanea u pulskim naseljima po ljetnom rasporedu DO KONCA RUJNA SMEĆE SE ODVOZI DVAPUT TJEDNO

| Autor: M. VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
(D. ŠTIFANIĆ)

Iz Herculanee javljaju da će u ljetnom periodu, od 13. srpnja do 30. rujna odvoziti miješani komunalni otpad s pulskih ulica dvaput tjedno.

- Ukoliko imate veće količine otpada ili zbog neugodnih mirisa ne možete držati posude za miješani komunalni otpad više od nekoliko dana, preporučujemo da iskoristite odvoz dvaput tjedno, navode iz pulskog komunalca. Raspored odvoza je objavljen na web stranicama tvrtke. Informaciju je moguće dobiti i putem telefona 052-541-597 ili 052-544-094.

Ponedjeljkom i četvrtkom odvozi se s Gregovice i Busolera, a utorkom i petkom s Kaštanjera i Monvidala. Srijedom i subotom odvozi se s područja mjesnih odbora Stoja, Šijana, Nova Veruda Vidikovac i dijela Štinjana, gdje još odvoze i ponedjeljkom i četvrtkom. Mjesni odbor Sv. Polikarp-Sisplac na red dolazi utorkom i subotom, dio MO-a Veruda ponedjeljkom i petkom, a Ulica Castropola, Valdebek i Medulinska cesta utorkom i petkom. S Velog Vrha odvozi se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom. Utorkom i petkom smeće se skuplja u Valturskoj i Ližnjanskoj ulici te na Zlatićevom trgu.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of