PULA

Herculanea besplatno odvozi krupan otpad sa same lokacije, uz prethodnu najavu

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
(Snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

(Snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


Mini deponij u Marianijevoj ulici, iznad tvornice stakla, o kojem smo pisali proteklih dana, u međuvremenu je saniran, a budući da je ondje postavljen znak zabrane odlaganja otpada izvan kante, upitali smo Herculaneu susreću li se često s ovom problematikom. U odgovoru kojeg smo primili istaknuli su da su upoznati sa situacijom na terenu te da tu lokaciju redovito obilaze i čiste u skladu s potrebama.

- Na navedenoj lokaciji smo primijetili intenzivnije nepropisno odlaganje otpada te smo za prvu fazu dodali još dvije posude za otpad, a krajnji je cilj individualizacija posuda putem eco-boxa, kao i posuda za susjedne objekte.

Herculanea u suradnji sa suvlasnicima i Gradom Pula aktivno radi na rješavanju ove situacije. Ovim putem pozivamo sve naše korisnike na odgovorno razvrstavanje i odlaganje otpada u za to predviđene posude te ih pozivamo da koriste reciklažna dvorišta za odlaganje glomaznog i drugog otpada.

Ta je usluga koja im je kontinuirano dostupna bez dodatne naknade, kao i odvoz takvog otpada sa same lokacije, uz prethodnu najavu, poručuju iz Herculanee. Ujedno pozivaju korisnike da se s upitima i informacijama vezanim uz pružanje usluga Herculanee jave na broj telefona 638-400 ili putem e-maila primjedbe@herculanea.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of