KOJA JE CIJENA AKTUALNA?

HALO, GLAS ISTRE: Kante koje jesu pa nisu na akciji

| Autor: Duška PALIBRK


Piše nam čitateljica o situaciji koju je doživjela u Plodinama na Mutilskoj ulici.

- Kante za odvajanje smeća, piše u katalogu koji vrijedi do 18. ožujka, na vikend-akciji su po 119 kuna do 15. ožujka ili do prodaje svih zaliha. To znači dok se sve ne prodaju, pa i nakon vikenda. Ja odem u ponedjeljak, 16. ožujka, kanti ima još i stoji im cijena 119 kuna, uzmem komplet i obavim ostalu kupovinu. Doma skužim da je jednom artiklu istekao rok trajanja i tražim račun pa na računu vidim da sam kante platila po punoj cijeni od 239 kuna. A onda ih danas moja susjeda kupi ponovno po 119 kuna!?

Odem u Plodine s oba računa i kažem sve kako je bilo, a voditeljica mi tvrdi da se kantama očito baš taj dan vratila redovna cijena i nakon toga da su opet na akciji. Zalihe nisu potrošene, slaže se, zna i ona da u katalogu stoji "do prodaje svih zaliha", ali da očito nije tako jer ovi "iznad nje" su im u kase ubacili cijenu od 239 kuna i naravno da mi ne može niti vratiti dio novca niti joj ja mogu vratiti kante od 239 kuna jer nemam original ambalažu!?

Eto, čisto da se pazi s njihovim akcijama! I da, i danas ovim kantama stoji cijena od 119 kuna!, zaključuje svoje pismo čitateljica, potkrijepivši ga i fotografijama, uz molbu da joj ne objavimo ime.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater