PRORAČUNSKI TROŠAK

Grad Pula platio "garderobni ormarić" GOTOVO 100 TISUĆA KUNA

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Ilustracija (Unsplash)

Ilustracija (Unsplash)


Gradonačelnik Filip Zoričić u rujnu je donio odluku "o prijenosu osnovnih sredstava Osnovnoj školi Centar".

U njoj se obrazlaže da se školi bez naknade prenosi u vlasništvo "garderobni ormarić, komada jedan", plaćen pulskoj tvrtki Montone&Co 96.722,50 kuna s PDV-om.

S obzirom da se navodi da je riječ o "ormariću" koji košta gotovo sto tisuća kuna, iz Grada smo potražili objašnjenje kome će služiti i gdje će biti postavljen.

Dobili smo odgovor u kojem se navodi da je riječ o "jednom kompletu garderobnih ormarića za sve učenike Osnovne škole Centar koji je raspoređen po hodnicima škole da bi garderobni ormarići bili dostupni svim učenicima".

- Konkretno, sastoji se od 22 komada od po šest dvodijelnih garderobnih ormara dimenzija 30x40x180 centimetara i jednim nizom od dva dvodijelna garderobna ormara. Garderobni ormari u cijelosti su izrađeni od iverala debelog 18 milimetara.

Svi rubovi ormara kantirani su ABS rubnom trakom. Ormarići imaju jednu policu i dvokraku inox kukicu za vješanje opreme. Postavljeni su na metalne nivelirajuće nogice, vrata ormarića imaju otvore za provjetravanje, bravicu s ključem i ručkicom za otvaranje. Ormariće je platio Grad Pula, stoji u pisanom odgovoru gradske uprave.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of