AKTUALNI SAT VIJEĆA GRADA PULE

BOJANIĆ: "Oko 1.000 automobila ovog ljeta ne bi trebalo ulaziti u grad". Soldatić podsjetio Zoričića da su nekad bili u istoj stranci, pa imaju iste stranačke gene

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Ilustracija (snimio Milivoj MIJOŠEK)


"Oko 1.000 automobila ovog ljeta ne bi trebalo ulaziti u grad", rekao je direktor Pula Parkinga Branislav Bojanić danas na aktualnom satu sjednice Vijeća Grada Pule.

Pojasnio je da će se urediti tri parkirališta, na tri različite strane centra grada.

Jedna je Mandrač (oko 400 mjesta), druga područje kod Harvey Normana (oko 400 mjesta) i treće Marsovo polje (u blizini stadiona Drosina).

Pitanje je postavio i Sean Soldatić (HDZ), koji je podsjetio gradonačelnika Zoričića da je na prošloj sjednici rekao partnerima iz Možemo da će "politički platiti" jer nisu podržali punjenje proračuna prodajom zemljišta. S obzirom da se ništa nije dogodilo, a na dnevnom redu nema točaka kojima bi se punio proračun, zapitao se ako je to plaćanje cijene mira.

- Plaćanje cijene mira? Ja ne znam taj vokabular koji ste naučili, to vam je u stranačkim genima. Nema plaćanja cijene mira, punit ćemo proračun, bit će sve u redu, rekao je Zoričić.

Soldatić je na to odgovorio da i on želi dobro ovom gradu, ali ne vidi da stvari idu u dobrom smjeru.

- A što se tiče gena, bili smo jedno vrijeme u istoj stranci, tako da su nam geni isti. Samo ja sam ostao u istim genima, rekao je Soldatić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini