utakmica u 15 sati

Danas okršaj s Albanijom: Forum opet spreman za navijanje

| Autor: Petra Stefanović
(Foto Grad Pula)

(Foto Grad Pula)


Kako je i najavljeno iz Grada, na Forumu će se i danas od 15 sati pratiti utakmica Vatrenih na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Danas je na rasporedu drugo kolo u skupini B protiv Albanije, a utkamica se igra u Hamburgu.

Tim je povodom na glavni pulski trg ponovno dopremljen LED ekran veličine 7x4 metara, a zabavni program počinje već u 14 sati kada će okupljene "zagrijati" voditelj i DJ. Kako bi se održavao red i mir na pulskim ulicama, službenici Policijske postaje Pula pojačano će obilaziti mjesta na kojima se organizrano prenosi utakmica, a i apeliraju na navijače da vode računa o svojoj i tuđoj sigurnosti.

(Foto Grad Pula)(Foto Grad Pula)

Podsjećamo, gledatelji s navijačkim obilježjima i rekvizitma mogu se dva sata prije i dva sata nakon utkamice besplatno voziti i javnim gradskim prijevozom nakon svake utakmice naše reprezentacije.

U subotnjem susretu sa Španjolskom, hrvatski reprezentativci nisu se "proslavili", ali vjerni navijači su na Forumu i u brojnim pulskim kafićima navijali i bodrili nogometaše do samog kraja. Atmosferu s prve utakmice možete pogledati u fotogaleriji na poveznici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter