prijem kod gradonačelnika Filipa Zoričića

Priznanje za 30 godina uspješnog rada pulskog Rock Caffea

| Autor: Glas Istre
Miroslav Mocko na prijemu kod gradonačelnika Filipa Zoričića (Foto: Grad Pula)

Miroslav Mocko na prijemu kod gradonačelnika Filipa Zoričića (Foto: Grad Pula)


U povodu 30 godina uspješnog rada pulskog Rock Caffea, gradonačelnik Filip Zoričić upriličio je danas u Komunalnoj palači prijem za Miroslava Mocka, vlasnika ovog legendarnog pulskog kafića te mu je uručio priznanje za 30 godina uspješnog rada.
Miroslav Mocko podijelio je svoje dojmove rekavši kako mu se čini da je prošlo 5, a ne 30 godina.
- Vrijeme je proletjelo. Bilo je puno uspona i padova, kao i u svakom poslu. Toliko je ljudi prošlo kroz Rock Caffe, to je mjesto prepuno uspomena gdje je sklopljeno puno prijateljstava. Period korone je zasigurno bilo najizazovniji, ali uspjeli smo i to preživjeti, rekao je Mocko te pozvao sve zainteresirane da posjete Rock Caffe i jedinstvenu izložbu koja je u njemu trenutno postavljena koja sadržava pregršt fotografija, novinskih isječaka, plakata i video materijala prikupljenih od samih vjernih posjetitelja ovog kultnog pulskog kafića.

Miroslav Mocko na prijemu kod gradonačelnika Filipa Zoričića (Foto: Grad Pula) (Foto: Grad Pula)


- Sve je započelo u ratno vrijeme prije 30 godina. Prostor današnjeg Rock Caffea tada je bio bar u vlasništvu Arenaturista u kojem sam ja radio kao konobar. Prostor su odlučili dati u najam, čega sam se ja rado prihvatio. Rock Caffe otvoren je 20. prosinca 1994., a sve ostalo je povijest. U prosincu ove godine planiramo dostojno obilježiti tridesetu godišnjicu, zaključio je Mocko.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter