IDA

Besplatna radionica za poduzetnike u Coworkingu

| Autor: Glas Istre
(Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)

(Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)


Istarska razvojna agencija u četvrtak, 7. ožujka, organizira besplatnu radionicu na temu "Osobni brend na LinkedInu i kreiranje sadržaja" u konferencijskoj dvorani na trećem katu centra Coworking u Puli.

Zbog kvalitetnijeg rada, polaznici će biti podijeljeni u dvije grupe. Polaznici prve će radionici prisustvovati od 10 do 12.30, a druge od 13 do 15.30 sati. Radionica je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima, a vodit će ju Emanuel Stojanov, konzultant employer brandinga i osobni brending, te LinkedIn mentor.

Prijave se vrše na poveznicama: GRUPA 1 (10-12.30 sati) i GRUPA 2 (13.15.30 sati).

Sadržaj radionice:

  • Optimizacija LinkedIn profila

Analiza i optimizacija LinkedIn profila (cover fotografija, profilna fotografija, headline, about, featured, experience, education). Vaš profil će jasno govoriti čime se bavite, koje usluge nudite i pozvati potencijalne klijente na akciju.

  • Osobni brend i strategija sadržaja

Osobni brend najbolje se ostvaruje kroz redovito i ciljano pojavljivanje na društvenim mrežama, a neka istraživanja tvrde da ljudi Vaše ime trebaju vidjeti/pročitati/čuti minimalno 70 puta kako bi počeli stjecati povjerenje u ono što radite i nudite. U ovom dijelu edukacije radimo na strategiji sadržaja i planiranju objava za naredne mjesece, a cilj je da na kraju budete spremni za samostalno osmišljavanje strategije i kreiranje sadržaja.

  • Izgradnja zajednice i LinkedIn algoritam

Bez strateškog povezivanja i redovite aktivnosti na LinkedInu, Vaš sadržaj će veoma teško doprijeti do pravih ljudi. Nakon ove edukacije naučit ćete kako iskoristiti LinkedIn filtere i na koji način maksimalno iskoristiti Vašu dnevnu aktivnosti na mreži. Kao i svaka društvena mreža, LinkedIn isto tako ima svoj algoritam. Da bi Vaše objave dosegle što veću vidljivost i samim time dosegle do novih kontakata, veoma je bitno poznavati sva načela LinkedIn algoritam i imati ih na umu pri pisanju objava, ali i pri općenitom korištenju mreže.

Za sve dodatne informacije molimo možete se obratiti Jeleni Nikolić Ražem putem mailto:[email protected] ili na broj telefona +385 52 381 900.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter