privremena regulacija prometa

Sutra ponovno počinju radovi u Mutilskoj. Odvijat će se u dvije faze, ima nekoliko važnih vijesti za vozače

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Pula)

(Foto: Grad Pula)


Vodovod Pula započinje s radovima na izvanrednom održavanju mješovitog sustava odvodnje i vodovodne mreže, dok će se Grad Pula uključiti naknadno radovima izvanrednog održavanja kolničke konstrukcije i nogostupa u Mutilskoj ulici. 

Dužina zahvata iznosi cca 330 metara na dijelu Mutilske ulice od raskrižja s Liburnijskom do raskrižja za ulazak u trgovački centra Plodine i izvodit će se u dvije faze.

Radove izvanrednog održavanja mješovitog sustava odvodnje i vodovodne mreže, po provedenom postupku javne nabave izvodi Istra projekt iz Pule, dok radove izvanrednog održavanja kolničke konstrukcije i nogostupa izvodi Cesta Pula.

Predviđeno okončanje radova po svim fazama predviđeno je do kraja svibnja.

Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa kojom je predviđeno zatvaranje Mutilske ulice za sav promet u fazama.

U prvoj fazi uvodi se privremena regulacija za dijelu Mutilske ulice između Liburnijske do raskrižja s Kolhiđanskom ulicom.

(Foto: Grad Pula)(Foto: Grad Pula)

Obilazak dijela Mutilske ulice koji se zatvara za promet preusmjerava se preko Liburnijske i Kolhiđanske ulice u smjeru prometovanja iz centra prema obilaznici (Trg Republike – Cesta Prekomorskih brigada), odnosno preko Kolhiđanske/Županske/Valvazorove/Kosove ulice u smjeru prometovanja od obilaznice prema centru (Cesta Prekomorskih brigada – Trg Republike). 

Liburnijskom ulicom se privremenom regulacijom uvodi prometovanje u jednom smjeru od raskrižja s Ulicom Bruna Kosa prema Kolhiđanskoj ulici.

Glavni obilazni pravac za vozila javnog gradskog prijevoza se predviđa preko Ulice Marsovog polja.

Pripremni radovi postavljanja znakova privremene regulacije prometa se predviđaju danas, 17. siječnja, dok sama privremena regulacija i izvođenje radova započinje sutra, 18. siječnja.

Druga faza ovisi o dinamici izvođenja radova, te će o njima javnost biti pravovremeno obaviještena.

Pozivaju se svi sudionici u prometu za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa.

A od ponedjeljka, 22. siječnja, zbog radova u Mutilskoj ulici i njenog zatvaranja za sav promet, Pulapromet će promijeniti trasu prometovanja linija 8, 8a, 8b, 25b, 25c, 26 i 26c te će koristiti Ulicu Marsovo polje (pored stadiona) i Ulicu Prekomorskih brigada (zaobilaznica).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum