Pulski gimnazijalci pozivaju građane

Mikrofonijada u La Resistanceu – prilogom podržite osnivanje školskog glazbenog studija

| Autor: Vanesa Begić
(Foto: Facebook Gimnazija Pula)

(Foto: Facebook Gimnazija Pula)


Mikrofonijada i donatorski koncert učenika pulske Gimnazije održat će se u četvrtak, 14. prosinca u 19 sati u velikoj dvorani Caffe bara La Resistance (Ozad Arene).

Cilj koncerta je opremanje školskog glazbenog studija u kojem bi se današnje i sve buduće generacije pulskih gimnazijalaca kreativno mogle izražavati te razvijati svoje muzičke i druge talente.

Na Mikrofonijadi će nastupiti gimnazijski bendovi Abacus, Akrobate, Audioclot i FM-13, uz nastupe učeničkog zbora, vokalnih dueta te  stand-up komičara. U manjem prostoru La Resistance bit će izložene fotografije Gimnazijskog foto kluba na temu glazbenog studija i gimnazijskih Mikrofonijada. 

Ulaz je slobodan, a osim dobrovoljnih priloga na samom koncertu, donacije će se primati i u obliku glazbene opreme ili financijskih sredstava koja će se moći uplatiti na žiro-račun Gimnazije Pula:  

IBAN: HR2724070001118014680. 

Studio će omogućiti učenicima da sviraju u svojim bendovima, snimaju glazbu i glazbene spotove, ali i stvaraju podcaste, surađuju s lokalnom kulturnom scenom, organiziraju radionice i predavanja… 

Prostor budućeg glazbenog studija nalazi se u podrumu Gimnazije, koji se cjelokupno renovira i predstavljat će eko i art zonu škole u kojoj će se odvijati brojne izvannastavne aktivnosti. 

- Iskreno se nadamo da će mnogi ljudi dobre volje prepoznati kvalitetu i potencijal ovog projekta te ga podržati svojim dobrovoljnim prilozima ili donacijama, vele iz Gimnazije. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini