nakon uspješnog croatia bike weeka

Članovi pulskog moto kluba Twin Horn MC na prijemu kod gradonačelnika Filipa Zoričića

| Autor: Glas Istre
(Foto Grad Pula)

(Foto Grad Pula)


Nakon iznimno uspješne organizacije ovogodišnjeg 26. po redu Croatia Bike Weeka gradonačelnik Pule Filip Zoričić primio je u utorak, 19. rujna, u Komunalnoj palači članove pulskog moto kluba Twin Horn MC.

Prijemu su nazočili predsjednik udruge Edi Ljubić, potpredsjednik udruge Mladen Brnić i član upravnog odbora Goran Kaurić.

Gradonačelnik Filip Zoričić čestitao je predstavnicima moto kluba na odličnoj organizaciji ove manifestacije s dugom tradicijom koja je u Pulu ovoga ljeta privukla čak 15 tisuća bajkera iz više od 30 zemalja.

"Pozvao sam vas da vam zahvalim i da vam čestitam na odličnoj organizaciji. Dojmovi i komentari svih sudionika su fantastični", izjavio je Zoričić.

Predsjednik udruge Edi Ljubić nadodao je kako je ponosan što je ovogodišnja manifestacija na kojoj se okupilo više od 15 tisuća ljudi prošla bez ijednog incidenta i bez ijedne intervencije.

Na prijemu se razgovaralo i o budućoj suradnji Grada Pule s moto klubom Twin Horn MC, o budućnosti same manifestacije te o idejama i planovima za širenje prostora na kojemu se manifestacija održava obzirom na iznimno veliki broj posjetitelja.

Podsjetimo, ovogodišnji, 26. po redu Croatia Bike Week održao se od 28. kolovoza do 3. rujna nakon 3 godine pauze. Kamp na Vallelungi bio je popunjen do posljednjeg mjesta, a posjetitelji su imali prilike uživati u bogatoj gastro ponudi, odličnim koncertima, izložbi oldtajmera, prezentaciji vrhunskih i kvalitetnih istarskih proizvoda i brojnim drugim sadržajima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini